Създателят на „Досиетата Х“ Крис Картър призова официално да се признае съществуването на НЛО

Бел. Ред. Вероятно е съвсем близо денят, в който официално ще бъде съобщено за присъствието на извънземни на нашата планета. Само проследете тези сюжети:

Създателят на култовия тв сериал „Досиетата Х“  Крис Картър призова обществото да признае съществуването на НЛО. Изявлението си  той направи, коментирайки  статия, която наскоро публикува The New York Times.

В нея се разказва за съществуването на тайна програма на Пентагона за изучаване на  НЛО. След това в интернет се появи и видео, в което пилоти от САЩ засичат  предполагаем извънземния кораб.

Поради това събитие Картър явно е решил, че трябва да  изрази  мнението си по въпроса, тъй като  отдавна изучава  паранормални явления  и НЛО.

Той отбеляза, че основният проблем в изследването на НЛО е точно това, че  обществото не може да признае пред себе си, че „зелените човечета“ са реалност. И те ще останат неидентифицирани летящи обекти, докато не бъдат идентифицирани.

Авторите на въпросната статия в The New York Times,  изглежда са се оказали много близо до това да преобърнат съзнанието на всички хора. Крис Картър разказва история за това как  бил преди няколко години в  Пентагона. Той счита, че там се твори нещо нередно, че нещо се крие.

Той се е срещал с членове на групата, занимаваща се с космическата сигурност. В частен разговор, един от членовете на екипа му казал, че те имат таен проект за изучаване на НЛО.

Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)

В много голямо и много неочаквано интервю за Си Ен Ен, излъчено в понеделник, Луис Елизондо (Luis Еlizondo), бивш високопоставен служител на Пентагона,  заяви, че по негово мнение, има всякакви … Continue reading „Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)“

The New York Times и Politico: Американски военни пилоти са снимали НЛО (видео)

Пентагонът призна за съществуването на тайна програма за изучаване на неидентифицирани летящи обекти – НЛО. За нея в продължение на пет години до 2012 г. са отпуснати милиони долари. Бяха… Continue reading „The New York Times и Politico: Американски военни пилоти са снимали НЛО (видео)“

 

Американското министерство на отбраната показа лов на НЛО (видео)

Министерството на отбраната на САЩ разсекрети два видеоклипа, направени от военни пилоти през 2004 г. На тях може да се види как пилотът взима на прицел въздушен обект с неопределена… Continue reading „Американското министерство на отбраната показа лов на НЛО (видео)“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *