Камерата на МКС засне седем НЛО едновременно (видео)

Уфолозите от «Conspiracy Depot» споделиха интересна новина. Изследователи на НЛО и извънземни цивилизации твърдят, че са гледали излъчване на живо от уеб камерата на Международната космическа станция на 31 март и са забелязали седем неидентифицирани летящи обекти!

Специалистите не се ангажират да твърдят, че всички те са космически кораби на „зелените човечета“, но също така не могат да отрекат реалността на това, което е заснето. Ето какво пишат авторите на находката:

Появите на НЛО с всеки месец се увеличават както на Земята, така и в най-близкия космос. Считаме, че нашата планета е огромна лаборатория, която постоянно се наблюдава от интелигентни извънземни същества от древни времена.

Сигурни сме, че те не са враждебно настроени към нас, но също така не вярваме, че възнамеряват да ни помогнат в нещо. С технологиите, които извънземните притежават, те могат да унищожат Земята за миг, но те не правят това.

Което, разбира се, е хубаво. Извънземните просто ни следят, и най-вероятно, имат определена връзка с отделни хора или дори цели правителства и някой ден те непременно ще осъществят открит контакт с човечеството.

Между другото, някои изследователи в областта на уфологията смятат, че сегашната активност на НЛО е свързана с това, че дългоочакваният мащабен контакт с извънземните наближава.

Във всеки случай, казват поддръжниците на тази теория, представителите на извънземните цивилизации скоро ще трябва да се намесят в човешките дела, за да предотвратят ядреното унищожение на планетата. И това може да бъде онази стъпка на сближаване, която мнозина чакат …

Още по темата:

 

Загадъчни кули във Флорида се издигат на височина 3 000 метра! (видео)

 

Най-загадъчната звезда в Галактиката рязко угасна !

На Марс се появиха кълба с идеална форма (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *