Гигантски обект с невероятна форма се появи до Слънцето (видео)

Нашето Слънце дълго време се считаше за недостижим, както за земляните, така и за извънземните (ако има такива в нашата Слънчева система), поради фантастично високата температура на звездата.

Но след като бе изстрелян космическия кораб «SOHO» (съвместен проект на НАСА и Европейската космическа агенция), който позволява да се следи Слънцето чрез спектрометър за коронарна диагностика, ултравиолетов телескоп, системи за анализ на частиците и така нататък, астрономите, в това число и независимите изследователи, получиха възможност да изучават Слънцето по-задълбочено. Това позволи да научим много за него, пише esoreiter.

Сред тези интересни, почти фантастични неща, са постоянните мистериозни обекти, които се появяват близо до него. Вижте, например, този видеоклип, публикуван в интернет на основа на някои снимки на Слънцето, направени през май.

Видео: Близо до Слънцето е заснет огромен обект с невероятна форма

Но и най-новите снимки на Слънцето поднесоха на уфолозите „малка изненада“ – в близост до звездата е открит гигантски обект, който е по-голям дори и от Юпитер. Този тайнствен НЛО има много странна форма, сякаш е сглобен от три огромни пръстена.

Както съобщават астрономите, невижданият досега обект (имаше такива с форма на кълба, конуси и правоъгълници, и дори ангелоподобни НЛО), за денонощиe прелита три пъти покрай Слънцето. Какво е това и какви са неговите цели за полети в близост до нашата звезда е истинска мистерия.

Да приемат, че това е естествен космически обект, не им се получава дори и на най-скептичните учени. Вероятно, предполагат независими изследователи, това е някакъв вид гигантски колектор на енергия, който събира плазма или водород от Слънцето, но едно е ясно – това е изкуствен обект. И тъй като човечеството до такава технология е все още далеч, се предполага, че това са извънзeмните.

Между другото, тези снимки напълно обезсмислят скептичните нападки срещу уфолозите, които твърдят, че са видели несъществуващ НЛО до Слънцето, защото, казват те, такива огромни космически кораби не съществуват (именно гигантските размери на НЛО някак си объркват всеки Тома неверни).

Но какво знаем за възможностите на извънземните цивилизации? Нищо. И ако всеки кръгъл, дори и квадратен обект до Слънцето, може с усилия да се обяви за природно космическо тяло, тo  за пръстенообразния обект никой не може да даде логично обяснение.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата

Камера на МКС отново засне огромен НЛО (видео)

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *