Какво ще се случи със Земята след сблъсък с гигантски астероид -видео на „Discovery“

Популярната компания „Discovery“ има един невероятен проект, който изцяло е посветен на сблъсъка на масивни космически тела със Земята.

За да бъдем по-точни, компанията е успяла да симулира ситуация, която включва неизбежно сблъскване на огромен астероид с нашата планета.

За пълно потапяне в ситуацията и в действителност, за да видите със собствените си очи последиците от сблъсъка на метеорит със Земята – „Discovery“ са направили доста интересно видео. Каквo  ще последва след удара? Какви катастрофални разрушения чакат Земята?

Всички отговори във видеоклипа от „Discovery“ (гледайте на цял екран):

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Загадката на Oumuamua: Странен астероид или „Пратеник“ на извънземна цивилизация – 1 (видео)

В края на ноември 2017 г. астрономическите обсерватории на Хавай развълнуваха целия свят със странна новина. Оказва се, че на  19 октомври в Слънчевата система е навлязла огромна, много удължена… Continue reading „Загадката на Oumuamua: Странен астероид или „Пратеник“ на извънземна цивилизация – 1 (видео)“

 

Астероид с тегло 150 милиона тона заплашва Марс

Учените са  изчислили опасността от астероида 2015 UM67, който стремително се приближава към Марс. Изследването е проведено с използване на наземни телескопи – роботи. Масата на небесното тяло е повече… Continue reading „Астероид с тегло 150 милиона тона заплашва Марс“

Мистериозен метален астероид е открит на края на Слънчевата система [видео]

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *