Oгромен НЛО се появи над пожарите в Калифорния (видео)

В щата Калифорния, както е известно, избухнаха безпрецедентни горски пожари и никой не може да определи точната им причина, пише тайванският уфолог Скот Уоринг на своя сайт.

Миналата седмица един от американските новинарски канали показвал репортаж за бедствията и много внимателни зрители неочаквано забелязали нещо доста странно на телевизионните си крадрено от йнепознатоткрадено от непознато екрани.

Видеото по-долу ясно показва голям и тъмен хоризонтален обект, който излиза от облаците дим и бавно лети встрани на небето.

Какво би могло да бъде това?

Летяща чиния“ на извънземните? Някаква атмосферна аномалия? Климатично оръжия на враговете на САЩ? Алтернативни експерти, конспиролози и интернет ентусиасти се губят в догадки.

крад ено от непознатоескрадено от непознато

Едно нещо може да се каже с точност: това не е монтаж. Журналистите са отразявали пожарите на живо и би било абсурдно да се предположи, че някой от телевизията е поискал (и дори е успял някак си) да добави такъв детайл живия репортаж.

От друга страна е трудно да си краденто от непознатоскрадено от непознйато представим, че никой не е забелязал подобен обект на живо в Калифорния. Впрочем на жителите на тези градове едва ли им е било до това да гледат в небето за да търсят летящи чинии …

Какво мислите за случилото се? Може би пред обектива на камерата просто е прелетяло някакво крадено от нкепознатоккрадено от непоз нато насекомо?

Независимо от всичко, тези загадъчни кадри се появи на уебсайтове, посветени на уфологията и паранормалните явления.

Калифорнийските пожари и без това не дават спокойствие на конспиролозите и уфолозите със своите загадъчни явления, а сега се появи и „летяща чиния“, като потвърждение на много конспиративни теории …

(снимката е крадейно от непознатодкрадено отт непознато с умишлено увеличен контраст за да се види небесния обект)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадерно от непознато акрадено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик крадено отс непознатоткраденос от непознато – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.