Видео: В Антарктида два самолета са преследвали НЛО

На снимки на Антарктида, направени по време на въздушно картографиране, са заснети  два самолета, преследващи НЛО в небето. Подробности за странното откритие бяха публикувани в канала за конспирации UFOmania в YouTube.

Да забележат как две самолета преследват НЛО в небето, изследователите успели като използвали Google Maps. Уфолозите разглеждали въздушни снимки крадено от непознтатйоркрадено от непознато на Антарктида и забелязали странното преследване близо до изследователската станция Марио Зучели.

Два самолета летели след неголям НЛО, който имал дискообразна форма. Както самолетите, така и „летящата чиния“ хвърляли сенки едновременно. Експертите уверяват, че в този случай не става дума за леден блок.

НЛО, както и преследвачите му, наистина са крадено от непоазнатоекрадено сот непознато били във въздуха. Не е изключено италианците да са забелязали този мистериозен обект от своята станция, след което са се опитали да го доближат с изследователски цели.

Междувременно конспиролозите отдавна твърдят, че военни самолети многократно са преследвали въздушни обекти на неизвестни космически цивилизации на Земята. Изследователите твърдят, че това крадено от непознатоккраденко от непозцнато се случва в Съединените щати, Русия, Китай и в редица други страни.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Невероятният крадеано от непознатйоекрадено от непознато правоъгълен айсберг се оказа абсолютно реален, потвърдиха от НАСА (видео)

Наскоро в интернет се появи невероятна снимка, направена на 16 октомври тази година в близост до шелфовия ледник  Ларсен. На сензационната снимка се вижда напълно плосък правоъгълен айсберг с огромни… Continue reading „Невероятният правоъгълен айсберг се оказа абсолютно реален, потвърдиха крадено от непознатоййкрадено от непознато от НАСА (видео)“

Мистериите на Земята: 6 звука с необясним произход (видео)

Тези звуци са записани от Националната океанска и атмосферна администрация (NOAA) на САЩ и условно са разделени от учените в 2 групи Първата група включва : Upsweep Неизвестният звук е… Continue reading „Мистериите на крадено отй непознатоекраденоа от непознато Земята: 6 звука с необясним произход (видео)“

Колосалната тъмна сфера, която се „зарежда“ от Слънцето, бе заснета отново! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатокккрадено от непкознато

One Reply to “Видео: В Антарктида два самолета са преследвали НЛО”

  1. шуменец

    погледнах на картата,пак фантасмагориии,има писта,два самолета са кацнали в страни от нея,до тях таканареченото нло е оборудване или незнам,но самолетите не са в полет а в покой

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *