Видео: В Антарктида два самолета са преследвали НЛО

На снимки на Антарктида, направени по време на въздушно картографиране, са заснети  два самолета, преследващи НЛО в небето. Подробности за странното откритие бяха публикувани в канала за конспирации UFOmania в YouTube.

Да забележат как две самолета преследват НЛО в небето, изследователите успели като използвали Google Maps. Уфолозите разглеждали въздушни снимки на Антарктида и забелязали странното преследване близо до изследователската станция Марио Зучели.

Два самолета летели след неголям НЛО, който имал дискообразна форма. Както самолетите, така и „летящата чиния“ хвърляли сенки едновременно. Експертите уверяват, че в този случай не става дума за леден блок.

НЛО, както и преследвачите му, наистина са били във въздуха. Не е изключено италианците да са забелязали този мистериозен обект от своята станция, след което са се опитали да го доближат с изследователски цели.

Междувременно конспиролозите отдавна твърдят, че военни самолети многократно са преследвали въздушни обекти на неизвестни космически цивилизации на Земята. Изследователите твърдят, че това се случва в Съединените щати, Русия, Китай и в редица други страни.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Невероятният правоъгълен айсберг се оказа абсолютно реален, потвърдиха от НАСА (видео)

Наскоро в интернет се появи невероятна снимка, направена на 16 октомври тази година в близост до шелфовия ледник  Ларсен. На сензационната снимка се вижда напълно плосък правоъгълен айсберг с огромни… Continue reading „Невероятният правоъгълен айсберг се оказа абсолютно реален, потвърдиха от НАСА (видео)“

Мистериите на Земята: 6 звука с необясним произход (видео)

Тези звуци са записани от Националната океанска и атмосферна администрация (NOAA) на САЩ и условно са разделени от учените в 2 групи Първата група включва : Upsweep Неизвестният звук е… Continue reading „Мистериите на Земята: 6 звука с необясним произход (видео)“

Колосалната тъмна сфера, която се „зарежда“ от Слънцето, бе заснета отново! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

One thought on “Видео: В Антарктида два самолета са преследвали НЛО”
  1. погледнах на картата,пак фантасмагориии,има писта,два самолета са кацнали в страни от нея,до тях таканареченото нло е оборудване или незнам,но самолетите не са в полет а в покой

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *