„Пътешественик във времето“ от 2030 г. се срещна със себе си сега, само че е с 40 години по-стар (видео) (видео)

Все повече фантастични клипове заливат мрежата. В този случай един мъж  твърди, че е пътешественик във времето и че е от 2030 г. Изглежда достатъчно, но не е всичко. Той заявява също така, че се е срещнал в наши дни със самия себе си, само че пристигнал от 2070 г.

крадено от непознатоккрадено от непозндатоц

Двама мъже, които твърдят, че всеки от тях – е човек на име Ной Новак, дадоха съвместно интервю, за да докажат своята правдивост.

Новак настоява, че човекът, който седи срещу него (и според него – също е  Ной Новак), е предоставил информация, която го е убедила, че те всъщност са краадено от непознато крадено оат непознато един и същи човек. Не знаем каква е тази информация, защото тя е „класифицирана“ и не може да бъде разкривана, за да се избегне преследване от страна на държавата. Изглежда доста правдоподобно.

„Ной от 2030 г.“ казва: „Той ми разказа доста лична информация, разказа много неща за това, което направих крадено от непозн атойакрадено от непознато в живота си. Той познава цялата поредица от събития, които ми се случиха , след като се върнах обратно от 2017 г.

Той разказа такива подробности, които е просто невъзможно да се измислят. За да научи всичко това за мен, е трябвало да е до мен цял живот. Съвършено очевидно крадено от непознатоакрацдено отд непознато е, че не може да узнае всичко това по някакъв друг начин. В края на краищата е невъзможно да се допусне, че просто ме преследвал от самото ми раждане и следял всяка моя стъпка.“

Все пак е любопитно дали тези двама Ной имат някаква информация за бъдещето? Изглежда, че Доналд крадецно от непознаторкрадено от непознатор Тръмп определено ще бъде преизбран през 2020 г. Въпреки че, като се има предвид, че той в момента е фаворит на букмейкърите, това едва ли може да се счита за доказателство.

Изкуственият интелект, разбира се, ще се превърне в доминираща форма на технологиите, но хората говорят за това в продължение креадено от непозйнатоакрадено от непознато на много години. А животът на Марс скоро ще стане обикновена реалност. А ето и още нещо: Bitcoin ще се превърне в основната валута на света.

Нито едно от тези „прогнози“ не изглежда особено странна, но Ной твърди, че светът ще се промени особено драстично в близко бъдеще.

Той си крадкено от непознаторкрадено от непознатот спомня: „Улиците бяха напълно освободени от автомобили. Това означава, че нямаше никакви коли, а улиците бяха един голям тротоар, по който хора ходеха, много хора. Погледнах нагоре и видях, че колите, както се оказва, летяха над главите ни. Изглеждаше невероятно, човек може да се побърка – толкова коли бяха във краденор оцт непознатоекрадено от непознато въздуха.

Очакваме с нетърпение да видим дали тези „прогнози“ ще станат реалност. А дали Ной е пътешественик във времето, всъщност е доста съмнително.

Видео (eng)

крадено от непознатойкраадено от непознатао

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

„Пътешественик във времето“ предсказа съюз на извънземните със Съединените щати

В неотдавнашно интервю, уфологът на име крадено от непозтнатоткрадено от непоз нато Ной, който твърди, че е пътешественик във времето, направи сензационно изявление. Според него извънземните ще пристигнат на Земята през 2030 г. и ще станат… Continue reading „„Пътешественик във времето“ предсказа съюз на извънземните със Съединените щати“

„Пътешественичка във времето“ разказа за роботите и за „мъртвия“ свят на бъдещето крадено от неп ознатоцкраденко от непознато през 3800 г. (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадецно от непознактодкрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които крадено от непознаторкрадено от нйепоазнато има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.