„Пътешественик във времето“ от 2030 г. се срещна със себе си сега, само че е с 40 години по-стар (видео) (видео)

Все повече фантастични клипове заливат мрежата. В този случай един мъж  твърди, че е пътешественик във времето и че е от 2030 г. Изглежда достатъчно, но не е всичко. Той заявява също така, че се е срещнал в наши дни със самия себе си, само че пристигнал от 2070 г.

Двама мъже, които твърдят, че всеки от тях – е човек на име Ной Новак, дадоха съвместно интервю, за да докажат своята правдивост.

Новак настоява, че човекът, който седи срещу него (и според него – също е  Ной Новак), е предоставил информация, която го е убедила, че те всъщност са един и същи човек. Не знаем каква е тази информация, защото тя е „класифицирана“ и не може да бъде разкривана, за да се избегне преследване от страна на държавата. Изглежда доста правдоподобно.

„Ной от 2030 г.“ казва: „Той ми разказа доста лична информация, разказа много неща за това, което направих в живота си. Той познава цялата поредица от събития, които ми се случиха , след като се върнах обратно от 2017 г.

Той разказа такива подробности, които е просто невъзможно да се измислят. За да научи всичко това за мен, е трябвало да е до мен цял живот. Съвършено очевидно е, че не може да узнае всичко това по някакъв друг начин. В края на краищата е невъзможно да се допусне, че просто ме преследвал от самото ми раждане и следял всяка моя стъпка.“

Все пак е любопитно дали тези двама Ной имат някаква информация за бъдещето? Изглежда, че Доналд Тръмп определено ще бъде преизбран през 2020 г. Въпреки че, като се има предвид, че той в момента е фаворит на букмейкърите, това едва ли може да се счита за доказателство.

Изкуственият интелект, разбира се, ще се превърне в доминираща форма на технологиите, но хората говорят за това в продължение на много години. А животът на Марс скоро ще стане обикновена реалност. А ето и още нещо: Bitcoin ще се превърне в основната валута на света.

Нито едно от тези „прогнози“ не изглежда особено странна, но Ной твърди, че светът ще се промени особено драстично в близко бъдеще.

Той си спомня: „Улиците бяха напълно освободени от автомобили. Това означава, че нямаше никакви коли, а улиците бяха един голям тротоар, по който хора ходеха, много хора. Погледнах нагоре и видях, че колите, както се оказва, летяха над главите ни. Изглеждаше невероятно, човек може да се побърка – толкова коли бяха във въздуха.

Очакваме с нетърпение да видим дали тези „прогнози“ ще станат реалност. А дали Ной е пътешественик във времето, всъщност е доста съмнително.

Видео (eng)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

„Пътешественик във времето“ предсказа съюз на извънземните със Съединените щати

В неотдавнашно интервю, уфологът на име Ной, който твърди, че е пътешественик във времето, направи сензационно изявление. Според него извънземните ще пристигнат на Земята през 2030 г. и ще станат… Continue reading „„Пътешественик във времето“ предсказа съюз на извънземните със Съединените щати“

„Пътешественичка във времето“ разказа за роботите и за „мъртвия“ свят на бъдещето през 3800 г. (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *