Гигантски триъгълен обект над Земята е заснет от МКС! (видео)

В неделя,  26 май, уебкамерата на борда на Международната космическа станция е заснела нещо странно. В облаците над Земята се е появил огромен неидентифициран обект с бял цвят.

На пръв поглед е лесно да се обърка с облак, но при по-внимателно вглеждане става ясно, че   е нещо съвсем различно. Поне така казва уфологът Скот Уоринг, който забелязал тази аномалия, докато преглеждал транслацията от камерата на МКС.

Според изследователя, това е  НЛО с правилна триъгълна форма. Облаците, както е известно, не могат да придобиват подобна форма, и поради тази причина това трябва да е бил неидентифициран летящ обект, замаскиран като облак.

Между другото, теорията, че извънземни космически кораби се маскират като облаци, не е нова, но се връзва с друга теория – интелигентни облаци, когато се държат така, сякаш имат съзнание.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Белгия: Въртящ се облак или небесен портал?

На 22 май 2018 г. в небето над Белгия е забелязан загадъчен облак. Подобно мистериозно небесно явление хората там никога преди това не са виждали. Според метеоролозите това явление е… Continue reading „Белгия: Въртящ се облак или небесен портал?“

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *