Загадъчен светещ обект, приличащ на октопод, навлезе в земната атмосфера

Снимката по-горе е направена наскоро от една от камерите, наблюдаващи стартовата площадка на американската частна космическа компания SpaceX.

Известната компания Илон Мъск, която според самия милиардер се опитва да прокара пътища за човечеството да колонизира Марс и други планети, от много години е обект на наблюдение от страна на уфолозите, много от които са убедени, че Мъск и неговите колеги крият важна информация от световната общност, пише esoreiter. ,

За каква информация става дума? Разбира се, за представители на извънземни цивилизации и тяхната намеса в земните дела. Уфолозите не вярват, че едно от най-мощните и високотехнологични предприятия за изучаване на космоса все още не е получило доказателства за посещение на пришълци на нашата планета.

Но да се върнем обратно към снимката: Камерата на SpaceX е заснела мистериозен обект, който е навлязъл в атмосферата на Земята. На пръв поглед може да изглежда, че това е метеорит, но алтернативните изследователи бързо отхвърлиха такава теория.

Този НЛО с дълга синьо-червена „опашка“ има симетрична „глава“ и изглежда като метален „октопод“ с ярка оранжева светлина в средата. Може ли това да е космически апарат на на „зелените човечета“, който да е долетял на нашата планета през май?

Или е секретен апарата на SpaceX, който се е върнал от космоса?

Някои смятат, че космическата компания на Илон Мъск е само прикритие за американската правителствена програма за изучаване на извънземните.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Става сериозно: Американските военни имат инструкции да докладват за НЛО!

Военноморските сили на САЩ работят над ново ръководство за своя състав, който трябва да докладва за „появата на НЛО“ и други срещи с „неидентифицирани летящи обекти“, съобщава Politico. Може да… Continue reading „Става сериозно: Американските военни имат инструкции да докладват за НЛО!“

Гигантски пурообразен НЛО (видео)

Гигантски НЛО – пура – Огромен извънземен кораб-майка – близо до Земята на 26 април, 2019 г. Появата на такива кораби зачестява и особено като се отчете специалната инструкция на… Continue reading „Гигантски пурообразен НЛО (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *