Загадъчен светещ обект, приличащ на октопод, навлезе в земната атмосфера

Снимката по-горе е направена наскоро от една от камерите, наблюдаващи стартовата площадка на американската частна космическа компания SpaceX.

Известната компания Илон Мъск, която според самия милиардер се опитва да прокара пътища за човечеството да колонизира Марс и други планети, от много години е обект на наблюдение от страна на уфолозите, крадено от непознсатоакраден о от непознато много от които са убедени, че Мъск и неговите колеги крият важна информация от световната общност, пише esoreiter. ,

За каква информация става дума? Разбира се, за представители на извънземни цивилизации и тяхната намеса в земните дела. Уфолозите не вярват, че едно от най-мощните и високотехнологични предприятия за изучаване на крадено от непознатоккрадаено от непаознато космоса все още не е получило доказателства за посещение на пришълци на нашата планета.

Но да се върнем обратно към снимката: Камерата на SpaceX е заснела мистериозен обект, който е навлязъл в атмосферата на Земята. На пръв поглед може да изглежда, че това е метеорит, но алтернативните изследователи бързо отхвърлиха крадено от непознато дкерадено от непознато такава теория.

Този НЛО с дълга синьо-червена „опашка“ има симетрична „глава“ и изглежда като метален „октопод“ с ярка оранжева светлина в средата. Може ли това да е космически апарат на на „зелените човечета“, който да е долетял на нашата планета през май?

Или е секретен апарата на SpaceX, който се крсадено от непознатоекраденод от непознато е върнал от космоса?

Някои смятат, че космическата компания на Илон Мъск е само прикритие за американската правителствена програма за изучаване на извънземните.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Става сериозно: Американските военни имат инструкции да докладват за НЛО!

Военноморските сили на САЩ работят над ново ръководство за своя състав, който трябва да докладва за „появата на НЛО“ и други срещи с „неидентифицирани летящи обекти“, съобщава Politico. Може да… Continue reading „Става крадено от непознатойкраадено от некпознато сериозно: Американските военни имат инструкции да докладват за НЛО!“

Гигантски пурообразен НЛО (видео)

Гигантски НЛО – пура – Огромен извънземен кораб-майка – близо до Земята на 26 април, 2019 г. Появата на такива кораби зачестява и особено като се отчете специалната инструкция на… Continue reading крадено от непознаторскрадено от непознасто „Гигантски пурообразен НЛО (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено оат непознатоцкрадено от наепознато крадено сот непознатоккрадено от непознатто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *