Най-вероятните 4 сценария за край на света

Най-голямата заплаха за човечеството представляват епидемии, ядрена война, природни катаклизми и падане на астероид, се казва в доклад, публикуван от портала „How Will The World End“.

Експертите са признали туберкулозата за най-опасното заболяване за човечеството. Според СЗО, през 2017 г. десет милиона души са се заразили с туберкулоза, два милиона от тях са починали. При този процент на разпространение на болестта, тя би изтребила населението на Земята за няколко хиляди години. Експертите са идентифицирали и малария, ебола и менингит сред другите фатални за човечеството болести.

На второ място по опасност за населението на Земята е ядрената заплаха. Тази година стрелките на символичния часовник на Страшния съд бяха преместени на две минути преди полунощ (катастрофата).

Глобалното затопляне е определена за главната климатична заплаха за Земята. Отбелязва се, че запазвайки сегашния темп на затопляне – 0.2 градуса за десет години – глобалната температура ще се повиши с 44 градуса през 2136 години, след което равнището на Световният океан ще се вдигне толкова много, че водата ще покрие сушата.

За най-малко вероятен изследователите определят ​​риска от сблъсък на астероид със Земята. Въпреки това, в случай на евентуално падане на един от потенциално опасните астероиди – Florence – могат да загинат 1,2 милиарда човека.

Експертите са съставили своя списък въз основа на информация от 50 различни източника, включително статистически данни на ООН, данни от Световната здравна организация (СЗО), Европейския център за контрол и превенция на заболяванията и НАСА.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Сили на мрака, тъмни същества от най-нисше ниво, нахлуват в нашия свят чрез изкуственото оплождане

       Светът като цяло (най-вероятно  с изключение на Китай, Индия и Африка) е залят oт вълна от безплодие и спад на раждаемостта. Не само България, където около 25 години сме… Continue reading „Сили на мрака, тъмни същества от най-нисше ниво, нахлуват в нашия свят чрез изкуственото оплождане“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *