Дали ще ви убият ако започнете да казвате само истината?

Като за начало си представете какво би се случило, ако започнете да пишете на своята стена в социалната мрежа само истината?

Като първо: Хората ще спрат да говорят с вас

Ако започнете да говорите истината, бъдете готови за това, че някои хора ще спрат да говорят с вас. Това може крадено от неспоцзнатойкрадено от непознато да бъде някой от семейството ви, приятелите ви, колегите си и вашите инвеститори. Подгответе се за това, че вашата среда ще се промени драстично – става дума както за реални хора, така и за „приятелите“ в социалните мрежи.

Когато говорите истината, ще е трудно да не обидите някого. Но също крадекно от непознатоцкрадено оцт непознато така е известно, че ще се обиждат само тези, на които това е изгодно. Ако човекът сам е честен със себе си, ще е много трудно да го обидят. Той може само да се изуми от деянието ви.

Хората ще си помислят, че сте решили да се самоубиете

Представете си крадено от непознаторкрсадено от непознато какво би се случило, ако започнете да пишете на своята стена в социалната мрежа само истината? Ако денят ви е бил тежък, всеки пост ще изглежда като предсмъртна записка или в него ще има признаци на маниакално-депресивна психоза.

Хората ще започнат да ви мислят за луд

Четейки това, което пишете крадено отд непознаторйкрадено от непознато или общувайки лично с вас, мнозина ще започнат да ви задават съвсем естествения въпрос: Ти да не си мръднал? Възможно е те да започнат да задават този въпрос и на вашите приятели или роднини и да се интересуват от общото ви умствено състояние. Някой може любезно да ви посъветва да красденот от непознатоскрадено от непознато си намерите добър психоаналитик.

Хората ще започнат да се плашат

Хората ще започнат да ви лепят етикети. Някой може да каже, че просто се опитвате да се откроявате сред тълпата за да „не сте като всички останали“ (градския луд или лудия гений). Някой ще ви обяви за парвеню. Да говори крадено ост непсознатоскрадено от непознато истината – това не е поведение, което е съвсем естествено за модерния Хомо сапиенс, и никой не обича на корпоративни срещи някой да се изправи и да започне да казва истината за това какво не е наред. Много малко хора обичат да се казва истината за пословично неуспешни неща.

Хората крадено орт нтепознатоткрадено от непознато ще започнат да ви смятат за забавен

След като околните свикнат с вашите изказвания, някои от тях дори ще започнат да ви смятат за забавен и ще започнат тихичко да се връщат при вас. Ще им бъде интересно, какво този път ще измисли лудият. И най-важното, те ще бъдат сигурни кра денор от непознатоакрадено от непознато на 100% в истинността на това, което сте казали или написали. Вие ще станете за тях почти единственият източник на новини „без цензура“. Вие ще станете нещо като сериал, от който е трудно да се откъснат, само че на по-високо ниво.

Хората ще започнат да се доверяват на съветите ви

крадено от непознатойцкрадено от непознатко

След като отмине първоначалният шок, хората ще започнат да ви се доверяват. Защото те ще знаят, че ще им кажете истината, а няма да галите ушите им с някоя прекрасна истории, само за да им продадете нещо. Те могат и да не ви обичат, те дори може да се страхуват крадено от нептознатоскрадено одт непознато от вас, но за съвети ще се обръщат към вас. Можете да превърнете в нещо като последна инстанция, цар Соломон в царството си.

Вие крадено от непозн атойкраденйо от непознато ще станете свободен

И последният, най-приятният етап – ще станете свободни от златната си клетка на своята собствена марка, и ще си създадете нова марка, която няма да има граници.

Ако по-рано не сте казвали това, което наистина ви харесва или това, което наистина сте мислили за един или друг крадено от нцепознаторкрадено йот непознато случай, защото сте се страхували, че няма да се харесате на някой или ще загубите приятели, сега смело можете да казвате какво наистина мислите. Тъй като до вас сега ще има хора, които ви харесват заради собствените си лични предпочитания, а не защото сте съгласни с тях, само за да крадено от непознатоцкрайдено от непйознато им угодите.

И със сигурност ще ви стане по-леко, защото сега няма да ви се налага да следите това, което сте писали, или това, което сте казали, облекли и така нататък. Вие – това сте вие. И до вас са хората, които ви обичат, ценят и които ви имат доверие крадено от цнепознаетодкрадено от непознато точно заради това.

Не бъркайте честността с откровената грубост и простащина. Тази свобода съвсем не означава, че можете да говорите гадости наляво и надясно. Тази свобода означава, че сега можете да създадете своя собствена марка на доверие, да станете по-добър и да се научите да поемате отговорност за това, което крадено йот непознатоккрадено цот непознато казвате.

Всъщност едва ли ще ви убият ако казвате само истината! Но повярвайте – ще бъде много забавно!

druginovini.com

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Хората, които лъжат, боледуват по-често

Учените стигнаха до заключението, че лъжата води до влошено здраве и допринася за лошото здравословно състояние. Изследователите крадено от непоезнатосакрадено от непознато провели експеримент сред доброволци , които били разделени на 2 групи. Участниците от… Continue reading „Хората, които лъжат, боледуват по-често“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *