Конспирации: Ние живеем в симулатор или кой си позволява да изключва Слънцето? (видео)

И така, какво е Слънцето?  „Фенер“? Включен – изключен?

Повечето ще кажат, че това е фейк или фалшива новина. Ок.  Така да е. Но този път трябва видят, че Слънцето наистина е изчезнало. Има записи от открити източници.

Първото е толкова шокиращо събитие, че няма как да повярвате на очите си. Може да се предположи, че човек е мигнал (някак си за много дълго време) или, че това е срив в преноса на данни. Но най-интересното е след това, ако отново прегледате записа. На мястото, където нямаше Слънце, звездите продължиха да греят !!!! С други думи, това не беше срив!

Тази новина заинтересува само уфолозите, които по принцип наблюдават тези сайтове, за да забележат различни видове аномални събития, което е разбираемо. Официалната наука какво казва: хайде стига глупости. А и няма записи, или поне така се казва. Но уфолозите не биха могли да пропуснат това! Там има много различни НЛО и … изчезването на Слънцето. Това беше направено по досаден начин, но от друга страна, датата, часовникът на кадрите и звездите, където трябва да е светилото, се виждат забележително. С изчезването на Слънцето в самото начало, след това изобилието от НЛО.

Погледнете датите и часовете. 19 декември 2012 г.

Снимките с получените данни от спътника SOHO STEREO Behind бяха покрити за този период от време. Интервалът от 06-00 до 10-00 беше отстранен.

И както виждаме, това не е първият случай и не последният. Ново видео, но от 16 февруари 2019 г. Тук е по-коректно. Но Слънцето изчезва забележимо и забележително, оставяйки звездите вместо себе си. И се появява също толкова мигновено.

Сега нека да помислим. Светлината от Слънцето достига до Земята за около 8 минути. И когато Слънцето изчезне, на Земята и на Луната всичко трябва да се потопи в тъмнината за тази секунда, докато Слънцето го няма. Не вярвате?

Изключете лампата през нощта за секунда. Дори за частица от секундата. Какво? Не се ли забелязва?

Но Слънцето !!!! (не е лампа) изчезва (изключва се) и ние дори не забелязваме тези изчезвания. Мнозина са чували за това, че има слънчева радиация – електромагнитно и прочее излъчвания на Слънцето. А също така Слънцето е гравитационното „котва“ на нашата Слънчева система, според научната версия.

Изчезването на ГРАВИТАЦИОННИЯ център, както и на електромагнитният ефект, е НЕВЪЗМОЖНО да не се забележи. Милиони навигационни прибори биха отчели това. А вълната от липсата на гравитация би се почувствала почти моментално на биологично ниво. Но тишина. Никой нищо …

Каква е причината?

Варианти:

1. Има още източници на осветление и топлина, които имитират ЕДНО Слънце. Изкуствена гравитация, както и електромагнитно излъчване. И официалната космогонична теория не съответства на истината, а точно обратното.

2. Ние (в лицето на официалната наука) изобщо не знаем нищо за звезди, черни дупки и какво е онова, което наричаме НЛО (кораби или неизвестни същества).

3. Всичко е холографска „реалност“. Матрицата, в която се намираме, това са програми сред програмите. Същата тази „реалност“, написана и описана много преди Уашовски. И тогава Всичко ТОВА НЕ Е Истинско.

По материали на zen и Myunhauzen

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Извънземните изключиха Слънцето в Якутия за три часа!

Учени и метеоролози не могат да обяснят защо Слънцето в Якутия се изключи за три часа. Това странно събитие се е случило през деня на 20 юли, когато от 11… Continue reading „Конспирации: Извънземните изключиха Слънцето в Якутия за три часа!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Конспирации: Ние живеем в симулатор или кой си позволява да изключва Слънцето? (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *