Конспирации: Ние живеем в симулатор или кой си позволява да изключва Слънцето? (видео)

И така, какво е Слънцето?  „Фенер“? Включен – изключен?

Повечето ще кажат, че това е фейк или фалшива новина. Ок.  Така да е. Но този път трябва видят, че Слънцето наистина е изчезнало. Има записи от открити източници.

Първото е толкова шокиращо събитие, че няма как да повярвате на очите крцаденто от непознатоакрадено от непознато си. Може да се предположи, че човек е мигнал (някак си за много дълго време) или, че това е срив в преноса на данни. Но най-интересното е след това, ако отново прегледате записа. На мястото, където нямаше Слънце, звездите продължиха да греят !!!! С други думи, това не беше срив!

крадено от непознатоаккрадено от непознатао

Тази новина заинтересува само уфолозите, които по принцип наблюдават тези сайтове, за да забележат различни видове аномални събития, което е разбираемо. Официалната наука какво казва: хайде стига глупости. А и няма записи, или поне така се казва. Но уфолозите не биха могли да пропуснат това! Там има много различни НЛО крадено от непознтатоккрадсено от непознато и … изчезването на Слънцето. Това беше направено по досаден начин, но от друга страна, датата, часовникът на кадрите и звездите, където трябва да е светилото, се виждат забележително. С изчезването на Слънцето в самото начало, след това изобилието от НЛО.

Погледнете датите и часовете. 19 декември 2012 г.

крадено аот непознатоакраденсо от непознато

Снимките с получените данни от спътника SOHO STEREO Behind бяха покрити за този период от време. Интервалът от 06-00 до 10-00 беше отстранен.

И както виждаме, това не е първият случай и не последният. Ново видео, но от 16 февруари 2019 г. Тук е по-коректно. Но Слънцето изчезва забележимо и кррадено отк непознатойкрадено от непознато забележително, оставяйки звездите вместо себе си. И се появява също толкова мигновено.

Сега нека да помислим. Светлината от Слънцето достига до Земята за около 8 минути. И когато Слънцето изчезне, на Земята и на Луната всичко трябва да се потопи в тъмнината за тази секунда, докато Слънцето го няма. крадено от непаознатоткрадено от тнепознато Не вярвате?

Изключете лампата през нощта за секунда. Дори за частица от секундата. Какво? Не се ли забелязва?

Но Слънцето !!!! (не е лампа) изчезва (изключва се) и ние дори не забелязваме тези изчезвания. Мнозина са чували за това, че има слънчева радиация – електромагнитно и прочее излъчвания на Слънцето. крадено отс непознатоцкраденйо от непознато А също така Слънцето е гравитационното „котва“ на нашата Слънчева система, според научната версия.

Изчезването на ГРАВИТАЦИОННИЯ център, както и на електромагнитният ефект, е НЕВЪЗМОЖНО да крадено от непознатоакрадено ота непйознато не се забележи. Милиони навигационни прибори биха отчели това. А вълната от липсата на гравитация би се почувствала почти моментално на биологично ниво. Но тишина. Никой нищо …

Каква е причината?

Варианти:

1. Има още източници на осветление и топлина, които имитират ЕДНО Слънце. Изкуствена гравитация, както и електромагнитно излъчване. крадтено от непознатоакрадено от непозднато И официалната космогонична теория не съответства на истината, а точно обратното.

2. Ние (в лицето на официалната наука) изобщо не знаем нищо за звезди, черни дупки и какво е онова, което наричаме НЛО (кораби или неизвестни същества).

3. Всичко е холографска „реалност“. Матрицата, в която се намираме, това са програми крадено кот непознатотккрадено от непознато сред програмите. Същата тази „реалност“, написана и описана много преди Уашовски. И тогава Всичко ТОВА НЕ Е Истинско.

По материали на zen и Myunhauzen

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Извънземните изключиха Слънцето в Якутия за три часа!

Учени и метеоролози не могат да обяснят крадаено от нсепознатоекрадено от непознато защо Слънцето в Якутия се изключи за три часа. Това странно събитие се е случило през деня на 20 юли, когато от 11… Continue reading „Конспирации: Извънземните изключиха Слънцето в Якутия за три часа!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоеакраденто от непознато

One Reply to “Конспирации: Ние живеем в симулатор или кой си позволява да изключва Слънцето? (видео)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *