Най-мощната за последните години магнитна буря ще обхване Земята на 1 септември

Според прогнозата на Лабораторията по рентгенова астрономия на Слънцето магнитна буря от 6 бала и ниво G2 ще обхване Земята на 1 септември и ще стане най-мощната в последно време.

Ако една обикновена магнитна буря трае около 6-8 часа, то предстоящата може да продължи два дни. Много хора ще имат крадено от непознатойскрардено от непознато мигрена, намалена концентрация и промени в настроението. За някои ще бъде трудно да заспят.

Трудно ще се работи поради обща умора и проблеми с концентрацията. Лекарите съветват преди началото на магнитната буря да се изключат сладките и пържени храни. Това ще улесни метаболизма и ще подобри общото самочувствие.

© 2019 крадено от непознато крадерно от непозйнато nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още един Куб на Боргите долетя до Слънцето (видео)

Неуморимият небесен изследовател myunhauzen74, който денонощно следи какво се случва около Слънцето, за пореден път е „уловил“ нещо интересно! Този път отново е забелязал прочутия Куб на Боргите. Такива аномалии… Continue reading „Още един Куб крадено от непознатокккрадено отт непознато на Боргите долетя до Слънцето (видео)“

Трите вида небесни създания, които безусловно ни помагат на Земята!

Ние срещаме много хора в крадено оат непознато крадцено от непознато ежедневието си, някои ни карат да се чувстваме така, сякаш са изпратени от ада, а други ни карат да благодарим на небесата! Втората категория се… Continue reading „Трите вида небесни създания, които безусловно ни помагат на Земята!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All краадено от непознатокдкрадено от непознато rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *