Най-мощната за последните години магнитна буря ще обхване Земята на 1 септември

Според прогнозата на Лабораторията по рентгенова астрономия на Слънцето магнитна буря от 6 бала и ниво G2 ще обхване Земята на 1 септември и ще стане най-мощната в последно време.

Ако една обикновена магнитна буря трае около 6-8 часа, то предстоящата може да продължи два дни. Много хора ще имат мигрена, намалена концентрация и промени в настроението. За някои ще бъде трудно да заспят.

Трудно ще се работи поради обща умора и проблеми с концентрацията. Лекарите съветват преди началото на магнитната буря да се изключат сладките и пържени храни. Това ще улесни метаболизма и ще подобри общото самочувствие.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още един Куб на Боргите долетя до Слънцето (видео)

Неуморимият небесен изследовател myunhauzen74, който денонощно следи какво се случва около Слънцето, за пореден път е „уловил“ нещо интересно! Този път отново е забелязал прочутия Куб на Боргите. Такива аномалии… Continue reading „Още един Куб на Боргите долетя до Слънцето (видео)“

!-- Composite Start -->

Трите вида небесни създания, които безусловно ни помагат на Земята!

Ние срещаме много хора в ежедневието си, някои ни карат да се чувстваме така, сякаш са изпратени от ада, а други ни карат да благодарим на небесата! Втората категория се… Continue reading „Трите вида небесни създания, които безусловно ни помагат на Земята!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *