Скот Уоринг твърди, че НАСА ретушира ​​снимките от космоса за да скрие неудобни детайли (видео)

Тайванският уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг, изследвайки официалните снимки на НАСА, периодично качва на сайта си своите открития и споделя своето мнение.

Например, той наскоро съобщи, че на Луната се намира „древно оръжие“ на извънземните.

Сега неуморният космически изследовател привлече вниманието на обществеността с необичайно твърдение: НАСА подправя (ретушира) крадено от непоазнаторксрадено от непознато своите собствени фотографии.

Всичко започнало с това, че Уоринг изследвал снимка на планетата Нептун и неговия сателит Тритон, направен от Вояджър 2 през 1989 година.

За да види по-добре детайлите на изображението, уфологът добавил яркост и светлина в изображението с помощта на графичен редактор. Пред уфолога се разкрила невероятна картина: крадено от наепознатоккрдадено от непознато появили се много подробности, които според изследователя НАСА са скрили преди 30 години.

Уфологът стига до заключението, че преди тридесет години учените от НАСА, когато са работили с тези фотографии, премахват или коригират „неудобните“ елементи на тях. Изглежда, че учените от НАСА създават свое виждане за света, не показвайки истинската крадено от непоцзнатодкрадено от непознаато картина на хората.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

НАСА предупреди, че трябва да се подготвим за напълно реална заплаха от сблъсък на крадено от неп ознато крайдено от непознато астероид със Земята!

„Не става въпрос за Холивуд, не става дума за кино. Става дума за защитата на единствената планета, която познаваме, точно сега, за да спасим живота и тази планета Земя“, предупреди… Continue reading „НАСА предупреди, че трябва да се подготвим за напълно реална заплаха от сблъсък крадено отт непознатоткрадено от ндепознато на астероид със Земята!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено оте непознатоекрадено от непозна то кратдено от непознатодкрадено от непознатцо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *