Стотици сайтове плашат с ужасно пророчество на Мишел Нострадамус за края на света на 30 август 2019 г. Защо?

Според изследователи, които внимателно изучават наследството на френския пророк Мишел Нострадамус, нашата планета в близко бъдеще я очаква истински апокалипсис, пише Esoreiter.

Изследователи смятат, че в своите катрени предсказателят говори категорично за предстоящи пагубни  катаклизми на Земята, които предвещават залеза на човешката цивилизация и смъртта на всичко живо.

Изследователите са краденоц от непознато крадено от анепознато на мнение, че Нострадамус е писал за това, че нашата планета ще претърпи гибел след като Леопард и Глиган се срещнат на Марсово поле в третия месец на Слънцето. Насочвайки погледа си към небето, Леопардът ще види реещ се Орел близо до Слънцето. Според Нострадамус на 30 август 2019 г. кракдено от непознатоткраедено от непознато Слънцето ще спре.

Независимите изследователи смятат, че тълкуването на това предсказание е следното: Глиганът и Леопардът са символи на катастрофи и природни бедствия. Когато Слънцето е в съзвездието на Лъва, нашата планета ще бъде обхваната от ужасни природни бедствия.

В крайна сметка, заради катастрофалните изменения на Земята, полюсите на планетата крадено от непознатодккрадено от не познато ще се сменят и магнитното поле ще изчезне. Бързото повишаване на температурата на планетата ще доведе до изпаряването на водата, а на Земята ще започнат да изригват вулкани, да бушуват  урагани. На планетата ще загине всичко живо.

Ако изчислим колко такива „апокалипсисчета“ човечеството е трябвало да „преживее“ през последните години, крадено от непкозднатоакрадено от непознато става напълно ясно, че и това „пророчество“ скоро ще бъде забравено.

Някои изследователи препоръчват да се обърне внимание на една закономерност: честотата на наводнилите Интернет предсказания за апокалипсис непрекъснато се увеличава.

Почти всяка седмица получаваме поредната история на ужасите от някой домашен оракул, след което вълна от паника и страх разтърсва Мрежата, но всъщност нищо не се случва.

Има над какво да се замислим, нали?

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Нострадамус: През 2017 крадено от наепознатоакрадено от непрознато г. на света ще се появи дете, на коeто ще се покорят „кралете на света“

Учени-  експерти са дешифрирали предсказания  на астролога и философ Мишел Нострадамус. Експертите твърдят: тази година на света ще се появи особено дете. Отбелязва се, че то ще е  всевиждащо, като… Continue reading „Нострадамус: крадено от неп ознатоакрадено от непознаток През 2017 г. на света ще се появи дете, на коeто ще се покорят „кралете на света““

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непозн атоскрадено от рнепознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *