Метеорадари засякоха огромен НЛО, прелитащ през „вихров портал“ в небето над Съединените щати (видео)

Невероятен  брой мълнии са регистрирани в Long Valley Caldera на 28 август 2019 г., 21.45 ч., когато на картата на метеорологичните радари се появява странен вихров портал точно над долината.

След това сякаш от нищото се появява аномалия, която навлиза и прелита през вихъра/портала с висока скорост, след което вихърът/порталът краденой от непознато крадено от непознакто веднага изчезнал.

НЛО успял да прелети разстояние от 100 км за 20 минути, което означава, че обектът е летял със скорост около 300 км\час.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Да се поставим на мястото на извънземните. Защо им трябва да посещават Земята?

Значителен брой хора крадено от непдознтатодкрадено от непознато на планетата вярват в извънземните. Всъщност едва ли има причина да се съмняваме в тяхното съществуване. Но Въпросът е друг: Дали те хипотетично живеят и просперират на… Continue reading „Да се поставим на мястото на извънземните. Защо им трябва да посещават Земята?“

крадено от непознатоекртадено от непосзнато

 

Уфологът Скот Уоринг откри на Луната „древни оръжия“ на извънземните!(видео)

Виртуалният археолог Скот Уоринг заяви, че на Луната има скрити древни извънземни оръжия. Това, което уфологът нарича крадецно от непознатоткрадено от непдознато оръжие, напомня на копието, с което извънземните са водели война помежду в древни… Continue reading „Уфологът Скот Уоринг откри на Луната „древни оръжия“ на извънземните!(видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадсено рот непознатоцкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *