Огромен космически кораб излита от Луната (видео)

Астрономът- любител и уфолог Брус Сийзъл (Bruce Seesall) е успял да заснеме излитането от Луната на голям космически кораб, който според него може да принадлежи само на извънземни.

Във видеото си той споменава американските астронавти Нийл Армстронг и Бъз Олдрин, които твърдят, че са виждали НЛО по време на лунната краадено от непознатоткрадено от непознаато си мисия. От това Брус прави недвусмислен извод: снимките му доказват, че астронавтите действително са могли да се сблъскат с извънземни кораби на Луната.

Само че не всички потребители в интернет споделят мнението на Брус, особено по отношение на твърденията на Армстронг и Олдрин, които според теорията за „лунната конспирация“ крадено орт непознатот крадено от непознато въобще не са стъпвали на повърхността на земния спътник, нито са се доближавали до него.

Може да спори безкрайно за това дали американците са били на Луната. Най-изненадващото е, че както привържениците, така и противниците на теорията за „лунната конспирация“ много аргументирано защитават своята версия.

Но да се върнем обратно, крадено от тнепознатоекрадекно от непознато както се казва, към нашите хора: Какво наистина е видял и заснел Брус Сийзъл? Излитащ извънземен кораб? Но ако се покопае малко по-дълбоко в  теорията за „лунната конспирация“, тогава на повърхността излиза друг слой на „скриване на истината“. А именно: самите американци са пуснали този фейк, че цялата им лунна крадено от непознато крадено ост непознаато мисия е фалшива, тъй като това е всъщност прикритие за истински космически разработки и действителното завладяване на Луната, а след това и Марс.

Нещо повече, някои пенсионирани американски генерали, неуморни изследователи по този въпрос, като да речем, телевизионният водещ на New York Times Майк Бара открито декларира, че военните на крадено от непознатойкраденео от непорзнато Съединените щати отдавна разработват секретна космическа програма, с която НАСА няма нищо общо, и са успели да постигнат с нея много неща.

Така че дори не е ясно какъв кораб е попаднал в обектива на Брус (и не само в неговия обектив, а летящи близо и над Луната НЛО се крадено от непознато крадено от неапозйнато засичат с невероятно постоянство). Може би това все пак са земни апарати? ..

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Пилотът Chad Underwood, крадено от енепознатоакрадено от непознатто заснел НЛО, проговори за мистериозния обект, неподчиняващ се на законите на физиката!

Лека полека започват да изплуват данни за извънземните и техните акции на Земята. И така, поредната официална история: През 2004 г. пилотът на ВМС на САЩ Чад Ъндърууд участва в… Continue reading „Пилотът Chad Underwood, заснел крадено от енепознатойкрадено от йнепознато НЛО, проговори за мистериозния обект, неподчиняващ се на законите на физиката!“

Огромен НЛО на Луната (видео)

Това видео показва редица интересни изображения, включително различни огромни НЛО на Луната и над нея. Един НЛО, който изглежда паркиран до мега-изкуствената структура, е с дължина около 25 км. крадено от непознатоцкрадено оат непознатор Тези… Continue reading „Огромен НЛО на Луната (видео)“

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадаено от непознатоцкрадено от непознатоц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *