11 огромни НЛО прелетяха около Слънцето (видео)

Какво се случва? Какви са тези огромни обекти, които летят около Слънцето?

На 15 декември 2019 г. Сахаб Шакин от Мангалор, Южна Карнатака, Индия, тествал камерата си Canon 700D / Canon 55-250mm със слънчев филтър (10stop ND filter) като подготовка за снимане на пръстеновидното слънчево затъмнение (94%) на 26 декември.

По време на теста той заснел 30-секундно видео на слънцето и след като свалил клипа на компютъра си, забелязал 11 кръгли НЛО, които се движат пред Слънцето.

Някои от НЛО се движат бързо, а някои – бавно. Някои по права линия, а други по извита траектория, а един НЛО дори минава край Слънцето, след което прави обратен завой и се движи назад в посоката, от която току-що се е появил.

Каква може да е причината толкова много извънземни кораби да се появят близо до Слънцето?

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Кукли на конци? Всички ние сме съставени от миниатюрни енергийни нишки, наречени суперструни

Вие  се състоите не от плът и кръв, дори не и от атоми, а от безкрайно малки вибриращи струни, подобно на затворени примки от еластични ленти. Също така е вероятно… Continue reading „Кукли на конци? Всички ние сме съставени от миниатюрни енергийни нишки, наречени суперструни“

Още по темата във фейсбук:

 

Учените доказаха: Този, който мисли твърде много, умира по – рано!

„Преди това учените изхождаха от постановката, че умствената активност влияе положително на продължителността на живота. Но ново проучване, проведено от учени от Харвард, показва, че у тези, които мислят много,… Continue reading „Учените доказаха: Този, който мисли твърде много, умира по – рано!“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *