Пилотът Chad Underwood, заснел НЛО, проговори за мистериозния обект, неподчиняващ се на законите на физиката!

Лека полека започват да изплуват данни за извънземните и техните акции на Земята. И така, поредната официална история:

През 2004 г. пилотът на ВМС на САЩ Чад Ъндърууд участва в тренировъчен полет край бреговете на Калифорния, когато забелязва и заснема неидентифициран летящ обект с помощта на инфрачервена камера.

Видеозаписът на 12-метров обект с необичайна форма, движещ се със скорост от над 220 километра в час, беше публикуван   от New York Times.

Тази седмица изданието публикува първото интервю с Underwood, което привлече вниманието към обекта, след като неговият старши офицер Дейв Фравър заяви, че е видял нещо странно по време на предишния полет и военният кораб на USS Princeton забелязал нещо на радара.

„Насочихме се към тренировъчната зона. Нямахме за цел да търсим обекти, но Принстън забеляза странен обект и ни помоли да го проследим. Изведнъж видях точка на радара си.

Ъндърууд казва, че не е видял „Tик Так“ – название, което самият пилот е измислил – със собствените си очи, тъй като се фокусирал върху записа на видеоклипа.

Бях зает с проследяването, за да мога да предам нещо на кораба и разузнаването да може да анализира ситуацията.

Въпреки това, когато Тик Так попада в обектива на термичната камера, пилотът бил изумен:

„Това, което най-много се открояваше, беше рязкото му поведение. Под рязко имам предвид промяна във височината и скоростта. Никога не съм виждал нещо подобно с въздушни цели.

Обектът се държеше така, сякаш законите на физиката не работят за него. На Земята, независимо дали става дума за пилотиран или безпилотен летателен апарат, той се подчинява на законите на физиката. Трябва да има някакъв източник на подемна сила, източник на движеща сила. За Тик Так това не важеше. Той летеше със скорост от километри до няколкостотин метра в секунда, което е невъзможно.“

Пилотът отбелязва, че не само движението е бил странно – обектът не излъчвал топлинна следа и нямало никакви признаци за двигатели или ауспух.

Дори сега, след повече от 15 години, няма ясно обяснение какъв вид неидентифициран летящ обект може да бил той.

Нека да припомним и видеото на New York Times:

Със съкращения от nymag.com

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

The New York Times и Politico: Американски военни пилоти са снимали НЛО (видео)

Пентагонът призна за съществуването на тайна програма за изучаване на неидентифицирани летящи обекти – НЛО. За нея в продължение на пет години до 2012 г. са отпуснати милиони долари. Бяха… Continue reading „The New York Times и Politico: Американски военни пилоти са снимали НЛО (видео)“

Още по темата във фейсбук:

Бивш офицер от ВВС на САЩ разказа за отвличане от извънземни

Бившият офицер от Военновъздушните сили на САЩ Ниара Терела Айли твърди, че е отвличана  от извънземни рептилии. По това време тя е била на 25 години и е  работила като… Continue reading „Бивш офицер от ВВС на САЩ разказа за отвличане от извънземни“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *