Огромна тайнствена структура е открита на дъното на Атлантическия океан

Независимите изследователи и особено уфолозите постоянно наблюдават Антарктида чрез различни картографски сървъри. И това е разбираемо: този континент беше и си остава най-неизследван и загадъчен. Но не по-малко непознат за нас обект е  световният океан.

Именно в океана уфологът Frederick преди няколко дни (отново използвайки Google Earth) открива нещо странно: На дъното на Атлантическия океан има огромни изкуствени структури. Находката му  е нещо като подводен мост, гигантски (според оценките на изследователя, той е дълъг почти 40 километра). Освен това изглежда, пише Фредерик, че има някакъв вход под този мост.

Подводните трасета, свързани с този мост, водят до мистериозна структура под формата на подкова, която отново е огромна (приблизително 250 на 140 километра). И всички пътища – линии в тази структура са изненадващо еднакви по размери.

Уфологът прави предположението, че изображенията на картата може да показват подводна база на извънземните. Според него природата просто не може да създаде такива правилни геометрични фигури.

Координатите на самата база – 42 ° 25’28.66 „S 0 ° 27’1.34“ W

Координати на загадъчния мост- 43 ° 47’18.02 „S 1 ° 9’6.08“ W

Координати на подковообразната структура – 51 ° 56’5.50 „S 5 ° 33’2.62“ W

Прави впечатление, че на дъното на океаните независимите изследователи, използващи картографски приложения, не за първи път откриват  подобно нещо, което може да докаже съществуването на извънземни структури, скрити от човечеството дълбоко под водата и недостъпни за нас поради несъвършенството на земните технологии. За хората подводният свят остава тайна зад седем печата, защото не знаем почти нищо, което се случва в неговите дълбини …

esoreiter

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!

Учени са засекли на дъното на Индийския океан мощен грохот с неизвестен произход. Силни сеизмични вълни са се излъчвали от неизвестния източник цели 20 минути. Центърът на мистериозния шум се… Continue reading „Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *