Загадъчен облак с формата на изтребител от Star Wars се появи над небостъргача Тайпе

Предлагаме ви да разгледате няколко доста интересни снимки, направени в столицата на Тайван, Тайпе, от жителя на този мегаполис и световноизвестен уфолог Скот Уоринг.

В тайванската столица има едноименен небостъргач с височина половин километър, който с необичайната си форма наподобява бамбук.

Тайпе 101 за известно време се считаше за най-високата крадено от непознато краденоа от непознтато сграда в света, но впоследствие този рекорд беше многократно подобряван. Независимо от това, тази многоетажна сграда все още привлича вниманието на туристите, както и на местните жители. Например, Скот една сутрин просто се възхищавал на небостъргача от прозореца на апартамента си и по някаква причина решил да го снима.

Изненадващо, краденоа от непознатоекрадено окт непознато но точно по това време над Тайпе 101 се появил странен облак, наподобяващ по формата си изтребител от сагата „Междузвездни войни. Уфологът не разбра какво в действителност е това, но бил поразен не само от странната форма на облака, но и от факта, че тази мистериозна формация се появил в крадено от непознатоткрадено от нрепознато небето мигновено.

И докато Скот настройвал смартфона си за да снима видео, облакът също така моментално изчезнал.

Той не се разтвори в небето, казва Уоринг, както обикновено се случва с облаците, а именно изчезна, сякаш някой го изключи  или го премести в друго пространство.

По тази причина тайвански уфолог прави крадено от непознатойкрадено от непаоазнато предположението, че облакът е камуфлажен, зад който се крие НЛО – някакъв извънземен кораб.

Той коментира и причините за появата на НЛО в столицата на крадено от непознаторкрадеено от непознатто Тайван, изгражда различни догадки, до връзката на този случай с китайския коронавирус, дори някак си заключава, че извънземните не са толкова умни, колкото си мислим за тях, но отвъд това той по традиция не казва нищо повече.

Но интернет потребителите (поне някои от тях) смятат, че странният облак над Тайпе крадено от непознатоскраден о от непаознато 101 може да бъде не само НЛО, но и следа от дейността на проекта „Син лъч“, някакво небесно послание от висши сили или просто разумно облачно образувание.

А вие какво мислите за това? Отбелязваме само, че Скот Уоринг досега не е подозиран да разпространява фалшиви снимки и новини.

© 2020 крадено от непознатодакрадено от наепознато nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Уфологът Скот Уоринг: НАСА и Русия крият контактите на астронавтите от МКС с извънземните (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг е уверен, че НАСА и Русия крият посещенията на представители на извънземни цивилизации на Международната космическа станция. Според него извънземен  кораб  крадено от цнепознато крадаено от непознато се е… Continue reading „Уфологът Скот Уоринг: НАСА и Русия крият контактите на астронавтите от МКС с извънземните (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатой крадено от неепознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *