Уфологът Скот Уоринг: НАСА и Русия крият контактите на астронавтите от МКС с извънземните (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг е уверен, че НАСА и Русия крият посещенията на представители на извънземни цивилизации на Международната космическа станция. Според него извънземен  кораб  се е намирал непосредствено до станцията и между тях е имало някакъв вид обмен на данни.

Като доказателство Уоринг публикува фрагмент от разговор, протекъл в ефир по време на видеотранслация от камера на НАСА.

Руски космонавт на МКС: „Корабът …“. НАСА от Земята: „Разбрах. Копирайте всичко. Току-що изяснихме. Той е с теб … Благодаря.

Скот е сигурен, че в момента ставало дума за кораб на извънземна цивилизация, тъй като руският космонавт искал да разкаже за случилото се на НАСА, но операторът веднага се намесил в диалога, като не позволил изтичане на секретна информация.

Уфологът отбелязва, че тези записи са стопроцентово доказателство, че представители на извънземни цивилизации често правят посещения на МКС. В подкрепа на думите си той публикува и фрагмент от същото това мистериозно видеопредаване.


Esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Професор Уилям Ромозер доказа: На Марс има живот!

Авторитетен научен сайт публикува изследване, базирано на проучването на снимки, изпратени от марсианските ровъри. Изводът е впечатляващ – „На Марс  е имало и все още има живот.“ Тъй като учените… Continue reading „Професор Уилям Ромозер доказа: На Марс има живот!“

Още по темата във фейсбук:

 

Извънземна активност на Луната (видео +)

На 3 октомври 2019 г. Bruce Seesall с помощта на своя телескоп  заснема серия от неидентифицирани ярки сферични обекти, движещи се по повърхността на Луната. Италианският астроном Алберто Майер открива… Continue reading „Извънземна активност на Луната (видео +)“

Мистериите на Марс: Учените установиха категорично, че някой или нещо произвежда кислород на Червената Планета!

За първи път в историята на космическите проучвания учените измериха сезонните промени  в газовете, които запълват атмосферата, непосредствено над повърхността на кратера Гейл на Марс. В резултат те забелязали нещо… Continue reading „Мистериите на Марс: Учените установиха категорично, че някой или нещо произвежда кислород на Червената Планета!“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *