Уфологът Скот Уоринг: НАСА и Русия крият контактите на астронавтите от МКС с извънземните (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг е уверен, че НАСА и Русия крият посещенията на представители на извънземни цивилизации на Международната космическа станция. Според него извънземен  кораб  се е намирал непосредствено до станцията и между тях е имало някакъв вид обмен на данни.

Като доказателство Уоринг публикува фрагмент от краденко от непознатойекрадено от непознато разговор, протекъл в ефир по време на видеотранслация от камера на НАСА.

Руски космонавт на МКС: „Корабът …“. НАСА от Земята: „Разбрах. Копирайте всичко. Току-що изяснихме. Той е с теб … Благодаря.

Скот е сигурен, че в момента ставало дума за кораб на извънземна цивилизация, тъй като руският космонавт крадено от непаоз натоакрадено от непознато искал да разкаже за случилото се на НАСА, но операторът веднага се намесил в диалога, като не позволил изтичане на секретна информация.

Уфологът отбелязва, че тези записи са стопроцентово доказателство, че представители на извънземни цивилизации често правят посещения на МКС. В подкрепа на думите си той публикува и фрагмент от крадено от непознаторскрадено оте непознато същото това мистериозно видеопредаване.


Esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Професор Уилям Ромозер доказа: На Марс има живот!

Авторитетен научен сайт публикува изследване, базирано на проучването на снимки, изпратени от марсианските ровъри. Изводът е впечатляващ – „На Марс  е имало и все още има крадено от непкознатко крадено от непознато живот.“ Тъй като учените… Continue reading „Професор Уилям Ромозер доказа: На Марс има живот!“

Още по темата във фейсбук:

 

Извънземна крадено от непознатаойкрадено от непознатот активност на Луната (видео +)

На 3 октомври 2019 г. Bruce Seesall с помощта на своя телескоп  заснема серия от неидентифицирани ярки сферични обекти, движещи се по повърхността на Луната. Италианският астроном Алберто Майер открива… Continue reading „Извънземна активност на Луната (видео +)“

Мистериите на крадено отт непознаатоткрадено от непознато Марс: Учените установиха категорично, че някой или нещо произвежда кислород на Червената Планета!

За първи път в историята на космическите проучвания учените измериха сезонните промени  в газовете, които запълват атмосферата, непосредствено над повърхността на кратера Гейл на Марс. В резултат те забелязали нещо… Continue reading „Мистериите на Марс: крадено отй непознатоскрадено от непознасто Учените установиха категорично, че някой или нещо произвежда кислород на Червената Планета!“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от днепозенато крадено от непознато крадендо от непознактодкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *