Ако мислите за болестта, значи излъчвате на нейната честота!

Възможно обяснение на факта, защо епидемиията поразява най-малко децата, и най-сериозно – възрастните хора.

 

Как да поддържаме осъзнатост по време на епидемия, бедствие, паника?

Много хора мислят, че човек просто се разболява, ако го заразят, и няма какво да се направи в този случай. В Трансърфинг обаче ние оставаме Творци на реалността дори по време на епидемия.

И можем да се заразим само ако позволим това да се случи. Причината за заболяване, както пише Вадим Зеланд, е вашето несъзнавано съгласие да участвате в игра, наречена „Епидемия“.

Как обикновено се случва всичко? Всичко започва със слухове, че се е разразила епидемия. Появяват се все по-тревожни новини. Дори и да не гледате телевизия, тези новини все пак   достигат до вас.

И сега вие вече започвате да рисувате в главата си такава картина: лежите в леглото, имате температура, кашляте и страдате от хрема. Това е всичко – щом създадете такъв негативен целеви слайд за себе си в ярки цветове – вие сте в играта. Защото вие вече излъчвате енергията на мислите си на честотата на деструктивното махало.

По-нататък вие неволно започвате да завишавате важността и да създавате излишни потенциали. Страхувате се да не се заразите, да не се наложи да си вземете отпуск по болест, че вашите роднини и приятели също могат да се разболеят … Тревожите се заради парите, заради плановете си …

И това е всичко, край – вас вече ви няма, вие сте „застинали“ в тези страхове и преживявания. Освен това несъзнателно навсякъде търсите доказателства, че епидемията се разраства и настъпва към вас. Вие търсите доказателства за това. И при такова излъчване започвате да привличате все повече и повече потвърждения: кихащи хора, главоболие, съобщения за нови заболели.

Тук няма мистика, просто светът -огледало се опитва да съответства на представата ви за него. Ако сега той ви се струва опасен, пълно е с болни хора, които могат да ви заразят, тогава той ще стане за вас точно такъв. Но не всеки се разболява при епидемия. Има „късметлии“, които вирусът не засяга. Каква е тяхната тайна? Може би просто в правилната транслация и липсата на страхове? Може би те дотолкова са били увлечени  в работата си, че епидемията и всичките й негативни последици буквално са минали покрай тях?

И обратната ситуация също е опасна: когато не се страхувате да се разболеете, но се опитвате да се убедите: „Точно аз няма да се разболея!“:

„Ако мислите за болестта, значи излъчвате на нейната честота, на честотата на болестта. Няма значение дали мислите ви са За или Против. С други думи, ако се опитате да се убедите, че няма да се разболеете, първоначално допускате такава възможност и никакво убеждаване няма да ви помогне. “

Индуцираният преход, т. е. Вашето несъзнателно преминаване към друга, не толкова благоприятна линия на живота, започва от момента, в който приемете махалото. Ако приемете махалото на болестта, то това ви тласка към линията на живота, където наистина сте болни. Ако наистина не ви интересува тази епидемия, няма да има преход, махалото няма да ви засегне.

Например, вие сте на почивка, не слушате новините и не обсъждате епидемията с никого. Това е всичко, махалото й ще се провали, сякаш в бездна. Епидемията ще продължи и може да стане сериозна и опасна за мнозина, но няма да ви повлияе. Разбира се, за това е необходимо да имате достатъчно високо ниво на осъзнатост.

Затова – повишавайте своята осъзнатост! Не заспивайте във вълнения и страхове, не се поддавайте на паника – и всичко в живота ви ще се развива както искате, въпреки всички катаклизми.

Да обобщим. Ето няколко съвета за поведение по време на епидемия:

Не допускайте негативни новини във вашия слой на света. Не се интересувайте от подробности, не гледайте и не четете ужасни подробности.

Не излъчвайте енергията на мислите си на честотата на заболяването. Не го обсъждайте излишно, не се поддавайте на общата паника. Не “захранвайте” махалото на епидемията, не създавайте излишни потенциали.

Не се опитвайте да се убедите, че няма да се разболеете. По принцип дори не бива да допускате такава възможност.

Снижете важността. Всички вълнения и страх се разсейват с действия. Погрижете се за собствения си бизнес или за каквото и да било творчество , каквото се сетите. Насочете енергията си натам.

И най-важното – включете осъзнатост! Носете светлината на осъзнатостта в света, споделяйте я с други хора. Разтваряйте всички негативни преживявания в светлина и в любов. И тогава всяка епидемия ще премине възможно най-неусетно за вас, с най-малко вреда за вас и близките ви хората.

Източник: Tserf

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *