Header Image

Тайнствен ярък НЛО внезапно се появи на повърхността на Луната (видео)

Тайнствен ярък НЛО внезапно се появи на повърхността на Луната (видео)

Тайнствен ярък обект, подобен на НЛО, внезапно се появи на повърхността на Луната, а феноменът е заснет с телескоп на 29 март 2020 г.

Странни „светлини“ са били наблюдавани на Луната и преди, а често това явление е свързано с НЛО или извънземна активност на Луната.

Възможно обяснение на тези светлини е така нареченото „преходно лунно явление“, което е краткотрайна светлина, цвят или промяна във външния вид на повърхността на Луната.

Наблюденията на  тези краткотрайни лунни явления датират най-малко от 1000 години, като някои от тях са наблюдавани независимо от няколко свидетели или авторитетни учени. Повечето учени, изследващи Луната признават, че преходни събития, като газови емисии и образуването на ударни кратери, се случват често: противоречието се крие в честотата на подобни събития.

Предполага се, че ефектите, свързани с електростатичен заряд, могат да обяснят някои от преходните лунни явления.

Възможно е сегашната странната светлина да е такъв „лунен феномен“, но не може да се изключи, че обектът има извънземен произход.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

НЛО стреля със снаряди на Луната (видео)

Според автора на видеото Брус, който е заснел НЛО на повърхността на Луната, те се крият в някаква мараня, преди да отлетят обратно в космоса. Освен това Брус е заснел… Continue reading „НЛО стреля със снаряди на Луната (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *