Тайнствен ярък НЛО внезапно се появи на повърхността на Луната (видео)

Тайнствен ярък обект, подобен на НЛО, внезапно се появи на повърхността на Луната, а феноменът е заснет с телескоп на 29 март 2020 г.

Странни „светлини“ са били наблюдавани на Луната и преди, а често това явление е свързано с НЛО или извънземна активност на Луната.

Възможно обяснение на тези светлини е така нареченото „преходно лунно явление“, което е краткотрайна светлина, цвят или промяна във външния вид на повърхността на Луната.

Наблюденията на  тези краткотрайни лунни явления датират най-малко от 1000 години, като някои от тях са наблюдавани независимо от няколко свидетели или авторитетни учени. Повечето учени, изследващи Луната признават, че преходни събития, като газови емисии и образуването на ударни кратери, се случват често: противоречието се крие в честотата на подобни събития.

Предполага се, че ефектите, свързани с електростатичен заряд, могат да обяснят някои от преходните лунни явления.

Възможно е сегашната странната светлина да е такъв „лунен феномен“, но не може да се изключи, че обектът има извънземен произход.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

НЛО стреля със снаряди на Луната (видео)

Според автора на видеото Брус, който е заснел НЛО на повърхността на Луната, те се крият в някаква мараня, преди да отлетят обратно в космоса. Освен това Брус е заснел… Continue reading „НЛО стреля със снаряди на Луната (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *