Най-странната пандемия в историята на човечеството – COVID -19

Епидемия – това е прогресиращо във времето и пространството разпространение на инфекциозно заболяване сред хората, което значително надвишава честотата на заболеваемост, обикновено регистрирана на дадена територия и може да стане източник на извънредна ситуация.

За епидемиологичен праг се счита заболяване на 5% от жителите на дадена територия. Въпреки че в крадено от непознатод крадено от анепознато някои региони и страни, при някои заболявания стандартите са много по-високи, например през зимата нормата за грип може да бъде 20%.

Нека да анализираме статистиката:

– Населението на земята е 7 800 000 000 души (7,8 милиарда).

– В света днес са заразени 2 896 744 души

– От тях крадено от енепознатоакрадено от непознаато 817 838 души вече са се възстановили.

– Следователно днес все още боледуват: 2 078 906 души. Това е 0,27%. Не мислите ли, че това е твърде малко за пандемия?

А как  изглеждат тези 0,27% вижте на графиката горе.

Тези цифри са много странни за епидемия. А освен това смъртността крадено от непознатройкрсадено от непознато от пневмония тази година е намаляла на 9% !! И това в разгара на вирусна епидемия, която причинява пневмония.

Към 26 април от вируса в света са загинали 202 844 души – това е чудовищно голяма цифра.

Но миналата година през първите 6 месеца от нормален грип са починали около крацдено от непознатоекрадено от непознаето 300 000 души. През последните години смъртността от грип в света достига 500-600 хиляди годишно.

334 000 души са починали от спин само тази година, а до края на годината ще са още около 700 000.

Изглежда тези, които спешно се нуждаят от пандемия, не четат учебниците по история крадено от непознатоакр адено от н епознато и не знаят какво представлява.

Нека да припомним, че по време на чумната епидемия през 1346-1353 г. са загинали 60% от всички хора в Европа.

Новините краденот от непознатоакрадено от наепознато могат да бъдат много емоционални, но статистиката показва истинското състояние на нещата. Затова нека да не се паникьосваме!

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Какво се знае досега за коронавируса, прочетете внимателно!

Кратко обобщение на мерките за неразпространение на коронавируса, допълнете ако е необходимо: 1. Не крадено от непознаторкртадено от нтепознато можете да излизате навън, но ако се налага, можете. 2. Маските изобщо не помагат, но трябва… Continue reading „Какво се знае досега за коронавируса, прочетете внимателно!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатойкрадено оатк непознато

One Reply to “Най-странната пандемия в историята на човечеството – COVID -19”

  1. Р. Василева

    Измислена пандемия за да внушават страх у хората, да въведат диктатура зад паравана на „пандемията“, да въведат вредната, но задължителна наноцваксина и накрая пълен контрол над човека чрез вкарване на чип в мозъка. Затова са тези хиляди сателити в космоса на Иън Мъск, а не за бърз интернет, както той лъже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *