Трета експлозия е регистрирана на Слънцето. Може ли това да е Нибиру? (видео)

На 20 март 2020 г. и 12 април 2020 г. са станали огромни мистериозни експлозии от далечната страна на Слънцето. На 18 април 2020 г. сателитите на НАСА са регистрирали и трета експлозия.

Както предполагат астрономите, това може да се дължи на падането на голям астероид върху повърхността на Слънцето. крадено от непознатоккйраадено от непознато Но толкова много сблъсъци за кратко време са необичайни и подсказват, че може би става дума за масивно небесно тяло, пред което лети поле от отломки.

Според Тио Абандам, който следи Слънчевата система, скитащата планета Нибиру със своите луни е на път, вероятно причинявайки астероидни експлозии на Слънцето.

Да предположим, креадено от непознасто крадено от непознато че той е прав за тази планета Нибиру, тогава какво ще се случи, когато тя мине покрай Слънцето?

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоекрасдено от неапознато

Учени: Вероятно сме засекли мистериозната планета X! Нибиру?

Екип  учени от САЩ и Унгария съобщиха, че телескопът TESS, чиято основна цел е да търси далечни екзопланети, в определен момент може да е засякъл мистериозната планета в Слънчевата система,… Continue reading „Учени: Вероятно сме засекли мистериозната планета X! крадено отк непознатоекрадено от непознаато Нибиру?“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от нерпознатойкрадено от непозцнато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *