На роклята на кралица Елизабет II има тайно послание за коронавируса (видео)

На роклята на кралицата на Великобритания, Елизабет II,  по време на нейното обръщение към нацията, във връзка с епидемията от коронавируса, бе открито тайно послание, пише Daily Mail.

По време на обръщението Елизабет II е с ярка тюркоазено-зелена рокля, украсена с брошка от 1893 година. Според основателката на популярния уебсайт за мода Styled By Susie, стилистката Сузи Хаслер (Susie Hasler), кралицата е избрала такава дреха не е случайно.

Това е успокояващ цвят, той символизира надежда и изцеление. А точно от това се нуждаем всички в тези трудни времена. По този начин тя показа, че е съпричастна поданиците си”, обяснява Хаслер.

Освен това модният експерт смята, че така Елизабет II е изразила солидарността си с лекарите от Националната здравна служба на Англия, чиято униформа е направена от материал със същия нюанс.

Обръщението е записано на 5 април в замъка Уиндзор, където 93-годишната кралица е в изолация с принц Филип. В словото си монархът подчерта важността на самодисциплината и изрази признателност към британците, които спазват препоръките на властите и си остават у дома.

Кралицата припомня също, че всички страни на планетата са обединили усилията си за борба с пандемията.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Шокиращо откритие в Хеопсовата пирамида в Гиза: Извънземен трон за междузвездни пътешествия!

В мистериозната огромна кухина, с дължина най-малко 30 метра, която бе открит в Голямата пирамида в Гиза,  може да се крие железен трон, изработен от метеоритно желязо. Археолозите смятат, че… Continue reading „Шокиращо откритие в Хеопсовата пирамида в Гиза: Извънземен трон за междузвездни пътешествия!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *