Огромен „древен град“ е открит на дъното на Тихия океан

Google Earth отдавна привлича вниманието на виртуалните археолози. Сред тях е и водолазът Мак Макивър, който, гледайки сателитни карти, е намерил огромни изкуствени структури на дъното на Тихия океан.

През лятото на 2018 г. водолазът стигнал до този мистериозен участък от океана, посещавайки остров Кокос с група туристи. Компанията, която организирала това пътуване, предложила на всички да се потопят в батискаф на дълбочина 304 метра.

Нашият герой с радост се съгласил, тъй като е служил в подводница и не се плашел от гмуркане.

Използвайки Google Earth, изследователят изучил по-подробно тази мистериозна част от океана.

Според водолаза край западния бряг на Коста Рика се намира огромна подводна структура. С помощта на Google Earth всеки може да я види под водата на следните координатите: 6 ° 04 ’56“ N, 86° 03′ 16″ О“.

Размерите на тази структура, разположена на дълбочина от 1800 метра, са приблизително 128 километра. В нея се виждат „пътища“ с широчина до 8 километра.

За сравнение изследователят показва снимка на модерно летище, говорейки за поразителната прилика с откритата подводна структура.

Освен това Мак Макивър моли да се обърне специално внимание на друг странен обект, който се намира на Карибите: 11 ° 14 ’30 „N, 82 ° 38′ 53“ О. Той също трябва да бъде проучен.

Въпреки че находката повдига много въпроси, няма категоричен отговор за нейния произход. Ако това наистина е създадена от човека структура, тогава много неща могат да се променят в официалната история на човечеството.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *