Астрономическа камера два пъти записа НЛО над Хюстън, САЩ (видео)

Астрономическа камера, която се използва за записване на падане на метеорити, инсталирана в Хюстън, Тексас, САЩ, е регистрирала много интересни събития  и това не са метеорити.

На небето се появява мигащ обект, който стои на едно място и мига с определена амплитуда. След това амплитудата на примигванията се променя и обектът започва да лети по права линия.

След това, стоейки на едно място, той промени посоката си на движение под прав ъгъл и след като изминава известно разстояние, отново спира.

После като прави малка промяна на ъгъла на траекторията на полета, той отново се премества, спира и накрая визуално набира голяма скорост, изчезвайки от зрителното поле на камерата.

Във видеото вдясно е повърхността на земята, където се виждат светлините на Хюстън и самолет, летящ над него. Виждат се и проблясъци на гръмотевична активност в небето.

НЛО е високо в небето, най-вероятно на висока орбита. Този видеоклип е особено ценен, тъй като нито сателитите, нито МКС, нито всяко друго устройство, създадено с човешка технология, летящо на ниска или висока орбита, не може да стои на едно място и още повече, да лети свободно, променяйки посоката си на движение с поне 90 градуса.

 

Интересното е, че този НЛО се появява на същия участък на небето малко по-рано,  и изглежда като ярка звезда, която мига. После изведнъж скача нагоре, рязко набира скорост и излиза извън видимостта на камерата.

А по-късно в 21.32 той отново се появява и полита в различна посока с постоянна промяна на курса си.

 

еchronicles

 © 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Камера на МКС засне десетки НЛО, излитащи от Земята (видео)

Уфолози и други изследователи обърнаха внимание на десетки мистериозни обекти, прелитащи край Международната космическа станция (МКС) по време на живо предаване. Този инцидент предизвика разгорещена дискусия в мрежата. Във видеозаписа… Continue reading „Камера на МКС засне десетки НЛО, излитащи от Земята (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *