Слънцето и Земята са портали за извънземни цивилизации

Според учен от Швейцария извънземните цивилизации използват Слънцето като портал – една от точките на космическа магистрала.

Той също така счита, че вътре в Земята има черна дупка и тя също се използва за движение от извънземни, които проникват до нея през отворите на вулкани, разположени на повърхността на земята.

Насим Харамейн, швейцарски учен, известен със своите теории, които противоречат на официалната наука, изложи теория, която включва извънземни, нашето Слънце и междузвездни пътувания. Според него извънземни кораби използват Слънцето като портал, пътувайки до различни места във Вселената.

Харамейн стига до извода, че извънземни кораби използват Слънцето като вид звездна врата или портал, свързващ нашата Слънчева система с други точки в нашата галактика или дори отвъд нея.

Изследователят заяви, че според него черните петна, видими на повърхността на нашето Слънце, всъщност са черни дупки с различни размери. При определени условия тези черни дупки образуват червееви дупки. След като тези междугалактически проходи се отворят, може да отнеме седмици или дори месеци, за да се затворят, от което се възползват космическите пътешественици.

Тези портали се генерират и поддържат от енергията на черните дупки, излъчването на Хокинг, което излъчва в областта на хоризонта на събитията. Според Харамейн всяка планета има такава черна дупка и след като черната дупка стане достатъчно стабилна, тя се използва като междузвезден портал.

Според него всяка цивилизация, развита достатъчно, за да използва тази сила, може теоретично да изследва Вселената с минимални разходи. Дори на нашата планета има такава черна дупка и тя е разположена в нейния център.

Докато вулканите бълват магма от разтопената мантия на нашата планета, те могат да бъдат използвани за достъп до ядрото на Земята. Черната дупка в центъра на нашия свят е това, което й дава необходимата енергия, за да процъфтява. Харамейн счита, че поради тази причина са заснети толкова много НЛО, които се гмуркат в отворите на вулканите.

Неговата теория повдига една интересна точка. Както си спомняме, много древни цивилизации са почитали Слънцето и се смята, че са били в контакт със слънчевите богове.

Тези цивилизации са писали по стените на своите храмове, има рисунки, изобразяващи богове, идващи от Слънцето или преминаващи през него.

Почитането на слънцето и слънчевите божества не са били рядкост в древни времена; тази практика се нарича хелиолатрия. Много легенди и вярвания са свързани с това почитане.

Древен Египет е бил дом на неолитна концепция за слънчевата лодка, която е символизирала боговете Ра и Хор. За египтяните слънцето е едновременно бог и превозно средство.

Слънчевите божества, способни да пътуват между звездите, съществуват във всички митологии.

Гърците са почитали Хелиос, а месопотамският бог Шамаш е играл важна роля през бронзовата епоха. Южноамериканските култури са развили подобен култ към Слънцето въз основа на ритуални жертвоприношения.

earth-chronicles

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *