Предсказанията на Нострадамус за 2022 г.

Пророчествата на легендарния френски астролог Нострадамус, живял през 16 век, остават актуални и днес.

Той, като фармацевт и алхимик, става известен и с много пророчества, обхващащи огромен период от време.

Смята се, че той е предсказал много значими събития, включително Големия пожар в Лондон, убийството на Джон Кенеди, атаките на 11 септември и други.

Както пише iReactor, въз основа на публикация на Need Magazine, има пророчества и за 2022 г.

И така, сред особено важните събития, които трябва да се очакват в близко бъдеще, предсказани от известния астролог, може да се посочи обединението на Северна и Южна Корея, а Ким Чен-ун ще бъде детрониран и ще трябва да потърси убежище в Русия.

Що се отнася до другите държави, както се посочва в публикацията, Русия и Украйна най-накрая ще сключат мир, но не дешифрирано при какви условия ще се случи това. Посочва се само, че САЩ ще се противопоставят на това споразумение, а Европейският съюз ще окаже подкрепа. Италия е изправена пред сериозни финансови проблеми. Но и тук Европейският съюз ще дойде на помощ, в противен случай кризата би могла да обхване цяла Европа.

Има и неполитически прогнози. Човечеството ще става все по-активно в изследването на космоса и следващата година ще се превърне в истински пробив по отношение на комерсиалните космически полети.

Слънчевата енергия ще се използва във все по- голям мащаб, което не само ще намали значително разходите за енергия, но и ще намали щетите от изменението на климата.

 

Между другото, глобалното затопляне, съчетано с изчерпването на ресурсите, Нострадамус определя като една от най-сериозните заплахи. Освен това човечеството може да се сблъска с терористични и биологични атаки.

 

Последвайте ни в Телеграм

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *