НЛО се гмурна в езерото Титикака и след това излетя от него (видео)

Много местни жители съобщиха, че са видели летяща чиния да се рее във въздуха, която след това се гмурнала в езерото Титикака (Боливия) и след няколко минути изплувала и излетяла в космоса.

Езерото Титикака е не само едно от най-известните езера в Боливия, но и езеро, обвито в митове, легенди и мистерии.

Феноменът НЛО не е чужд на този воден басейн. Всъщност от незапомнени времена хората съобщават, че са виждали странни светлини, обекти и НЛО, които се появяват и се гмуркат в езерото.

Смята се, че Слънцето и Луната са създадени на езерото Титикака от Виракоча, божество-създател, първоначално почитано от перуанците преди инките. Според легендата Виракоча научил хората на изкуството на цивилизацията след създаването на небето и земята. В някои изображения той е изобразен като старец с брада (символ на бога на водата) и в дълга роба. Култът към Виракоча датира от хиляди години и той може да е плачещия бог, издълбан в мегалитни руини близо до езерото Титикака.

Следователно това езеро се свързва с „богове-наставници“, които са отговорни не само за чудесата на Тиахуанако, но и за историята на най-красивата империя в Южна Америка.

Напоследък се говори много за НЛО и връзката им с океаните и големите езера. Тези обекти мигновено се гмуркат от въздуха във водата, сякаш съпротивлението на водата и въздуха не им оказва никакво влияние.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *