Пентагонът публикува нови впечатляващи кадри с НЛО (видео)

DailyMail.com получи ексклузивно изображение на метално кълбо, летящо над иракски град, заснето на видео от американски шпионски самолет.

Изображението, направено през април 2016 г. от разузнавателен самолет, беше включено в класифициран видео брифинг за НЛО, показан на няколко американски правителствени агенции.

Брифингът описва НЛО s „кратък клип на неидентифицирано летящо кълбо, което изглежда има метален блясък на повърхността си“ и показва странен обект, летящ над град Мосул в Северен Ирак, на фона на кадър, показващ улиците.

Това е първото публично публикувано изображение на текущо разследване на НЛО от правителството на САЩ, показващо неидентифициран кораб над зона на конфликт.

НЛО, прелитащ над район, в който действа американската армия, предизвика безпокойство в Министерството на отбраната, тъй като военните се опасяват, че може да застраши пилотите и сухопътните войски.

Въпреки че самото изображение не е класифицирано, кадрите, от които е взето изображението, са част от класифициран брифинг, изготвен от Специалната група за неидентифицирани въздушни явления на Пентагона (UAPTF), звеното, натоварено с разследването на инциденти с НЛО, което сега е заменено от друг офис в рамките на Министерството на отбраната.

Изображението, получено от DailyMail.com, е направено в 9:47 сутринта UTC на 16 април 2016 г., според клеймото за време. Има и точни координати за това къде е направено изображението в северен Ирак, но Корбел каза пред DailyMail.com, че ги е премахнал като предпазна мярка, за да избегне изтичане на чувствителна информация.

Силите на CENTCOM са разположени в Близкия изток от 2014 г. за провеждане на военни операции срещу ISIS.

DailyMail.com разбира, че комисиите по разузнаване и отбрана на Конгреса са видели изображението и кадрите като част от брифинг на Работната група за неидентифицирани въздушни явления (UAPTF), предишно въплъщение на правителствения офис за НЛО.

Корбел каза, че презентацията на брифинга е актуализирана на споделените тайни разузнавателни сървъри на 4 ноември 2021 г., за да насърчи и информира военните за доклади за НЛО, и че е споделена с по-широката разузнавателна общност, за да ги държи информирани за нахлуванията на НЛО в чувствителни въздушно пространство.

Той каза, че сферичната форма на обекта, заснет в Ирак, напомня вида НЛО, срещани ежедневно от военноморски пилоти, работещи на източното и западното крайбрежие на САЩ, но е по-сложно, защото се случва в зона на активен конфликт. „За първи път пускаме военно изображение на UAP над зона на активен конфликт“, каза Корбел. „Това е напълно различен сценарий в сравнение с нахлуванията на източния и западния бряг на полигоните.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *