Кои са 5-те извънземни цивилизации, които ще видим скоро?

Предстоящо: Поне 5 извънземни цивилизации ще се свържат с хората

Така поне смята уфологът Джером Кларк.

Изминаха повече от 70 години от катастрофата на НЛО в Розуел и прогнозите на редица уфолози за край на света, предизвикан от извънземни не се сбъднаха!

Въпреки това, броят на наблюдаваните НЛО всяка година все повече се увеличава.

Най-вероятно това се дължи на развитието на нашите технологии, по-специално на телескопите, които ни позволяват да гледаме „по-нашироко и по-надълбоко“ в космоса.

Уфологът Джеръм Кларк в един от докладите си твърди, че през следващите 100 години човечеството ще се сблъска с 5 извънземни цивилизации наведнъж. И за да бъдем точни, те сами ще се свържат с нас.

Защо само пет? Просто е – тези цивилизации са най-близо до нашата планета (въпреки че тази близост се изчислява в хиляди светлинни години).

Кои са 5-те извънземни цивилизации, които ще видим скоро?

Яхел. Това са създания с невероятна красота, които са генетично най-близки до нас. Външно те приличат на „аниме“ герои.

Есасани. Рептилоидни хуманоиди, те се считат за хибридни роднини на някои хора. Но през последните десетки хиляди години те са се модифицирали значително и сега са способни да възпроизвеждат себеподобни само в лабораторни условия.

Хибриди от Сириус. Те са високи и имат зелени очи. Те също приличат на хора. Миролюбива раса, посещавала Земята повече от веднъж.

Плеядианци. Тези същества обикновено имат дълга руса коса и сини очи. Много напреднала в техническо отношение цивилизация, която носи само добро.

Арктурианци. Тази раса се смята за най-древната във Вселената. Тяхната технология е изпреварила всички останали цивилизации. От тях са произлезли дъщерни цивилизации, включително и нашата. Техният интелект е толкова висок, че човечеството е много далеч от тях. Също така са и мирни създания – чиято цел е само да създават и да учат на това другите.

Защо точно 5 извънземни цивилизации трябва да се свържат с нас в близко бъдеще, според Джером Кларк, не е ясно. Радва това, че повечето от тях са доброжелателни цивилизации!

Мислите ли, че ще има контакт с извънземни през следващите 100 години или не?

Напишете в коментарите.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

2 thoughts on “Кои са 5-те извънземни цивилизации, които ще видим скоро?

 1. Ние търсим извънземни а самите ние сме такива.
  Ако разгледаме историята на земята,тя първоначално е била газове и разтопена лава,без вода и никаква атмосфера,абсолютно негодна за живот и без такъв.
  С времето изтива и се образува земната кора ,но без живот,на планетата.
  Доказано е че без нищо не се получава нещо,няма живот от нищото.
  Най вероятно сблъсък на метеорит в далечна обитаема планета откъсва и пренася живот (бактерии) на земята и той се заражда тук.
  Доказано е че именно бактерии са първоизточника на живота на земята,и от едноклетъчни произлизат разновидностите на живите организми на земята.
  Ето в крайна сметка ние сме извънземни,произхода ни е такъв Доказано!!!!
  А дали там от където „идваме“освен бактериите е имало и по напреднал живот,ще видим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *