След атака на извънземни, съветски войници се вкаменяват (видео)

Напоследък стана обичайно цивилни и военни отдели в много страни да пускат файлове в интернет, които са били скрити от обществеността в продължение на десетки години.

Като правило, тези документи описват някои случаи на наблюдения на НЛО, които впоследствие са били разследвани от правителствени агенции, за да се установи дали тези хроники имат логично обяснение или остават в категорията на паранормалните явления.

Наскоро се случи любопитно нещо: Бе разсекретен предполагаем инцидент, който се е случил в Съветския съюз, в който се говори за сериозна конфронтация между руски войници и извънземни.

Тази информация е публикувана от различни медии, които се занимават с конспиративни теории и фантастичните истории.

Според тези публикации общо 23 войници от бившия СССР са били превърнати в камък от група извънземни, след като самите военни са свалили космически кораб с извънземни.

Този файл е превод на статия, публикувана от украинския вестник „Тернопольский вечер“.

След падането на тогавашния президент Михаил Горбачов от власт през 1991 г. се твърди, че много файлове на КГБ са се озовали в ЦРУ, включително предполагаемо досие от 250 страници за странната атака, включващо снимки и разкази на очевидци.

В доклада се твърди, че летящата чиния се е появила над руска военна част, провеждаща учения в Сибир.

Когато това се случва, един от войниците изстрелва ракета земя-въздух, която успява да удари НЛО. Никой не очаква, че от падналия кораб ще се спуснат „пет ниски хуманоида с големи глави и големи черни очи“.

Съобщава се, че двама войници са оцелели. След като се измъкнали от развалините, те избягали и по-късно разказват на своите старши командири за това, което са преживели. По това време, съобщават те, че петте същества, излезли от падналия НЛО, са се слели в светеща топка от бяла сферична светлина, която бръмчи и свири.

След това тази сфера от светлина експлодира, в който момент 23-мата войници, които стоят и наблюдават експлозията, се превръщат в камъни, се казва в доклада.

🚩 В текста на украински вестник се казва: „Докладът на КГБ продължава с това, че останките на „вкаменените войници са били прехвърлени в секретно изследователско съоръжение близо до Москва“.

🚩 „Специалистите предполагат, че източникът на енергия, все още непознат за земляните, моментално е променил молекулярната структура на живите организми на войниците, превръщайки ги във вещество, подобно на варовик.“

Документът не обяснява защо ЦРУ е написало доклад за този предполагаем инцидент, използвайки украински вестник като основен източник.

Всъщност трябва да се отбележи, че оригиналният текст не е написан от украински вестник, а е взет от публикация на Canadian Weekly World News, медия, известна с публикуването на „екстравагантни и измислени новини“, според британския Daily Express.

От друга страна Youtube каналът „Lionsground“, който е специализиран в уфологията, отбелязва: „Трябва да внимавате какво се публикува от разузнавателни агенции в интернет, тъй като може да бъде целенасочена дезинформация.“

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *