Разузнаването на САЩ отчете 500 случая на наблюдение на НЛО

Служители на Националното разузнаване на САЩ са преброили 510 съобщения за наблюдения на НЛО през целия период на наблюдение, според доклад на Службата на директора на националното разузнаване (ODNI) на страната, който включва данни към август 2022 г.

Според доклада за 17-те години на наблюдение до 5 март 2021 г. са получени 144 сигнала за такива обекти, а до август 2022 г. разузнавателните служби са научили за още 247 случая. Освен това, докато експертите подготвяха доклада, те откриха, че още 119 съобщения за НЛО не са взети предвид в статистиката.

В същото време повече от половината от обектите са показали „незабележителни характеристики“, се казва в доклада. Експертите приписват 26 от тях на дронове, други 163 обекта, според разузнавателните служби, се оказват балони или са подобни на тях. Разузнаването свърза шест явления с времето, птиците и летящите във въздуха отломки.

В същото време 171 феномена властите не могат да обяснят.

Пояснява се, че повечето от новите съобщения за неидентифицирани обекти са дошли от пилоти и оператори на ВМС и ВВС на САЩ.

През юни The New York Times, позовавайки се на американските разузнавателни агенции, съобщи за 120 случая на наблюдение на НЛО, но „нямало доказателства, че това са извънземни кораби.“

Източник: https://www.dni.gov/files/ODNI/documents/assessments/Unclassified-2022-Annual-Report-UAP.pdf

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *