Д-р Питър Бетър : Oрганичните роботоиди са реални и са проникнали в политиката на САЩ (видео +)

Oрганичните роботоиди, създадени на базата на изкуствен интелект, които изглеждат като хора, не само са реални, но и са проникнали в политиката на САЩ и Холивуд, твърди yournewswire.com.

Според д-р Питър Бетър (Peter Beter), органичните роботоиди са открити от учените напълно случайно.

Auricmedia.net reports:

В тези писма на д-р Питър Бетър има много информация за тези роботоиди. (вижте неговия сайт www.peterdavidbeter.com).

Ако не се лъжа, материал на тема „роботоиди“ в аудиосъобщенията на д-р Питър Бетър започват от номер 45, а след това той разказва за тях в почти всяко следващо.

Допълнителна информация за тези клонинги и синтетични роботи се съдържа тук:

Какво ще стане ако установите, че някои хора в правителството, корпорациите, военните, академичните среди, медиите, научната общност и сред алтернативните изследователи, са препрограмирани версии на техните бивши „Аз“ или са напълно изкуствени същества?

Какво ще стане ако разберете, че те са изцяло под контрола на тайни сили, които имат интерес да манипулират и контролират обществото?

След това трябва да обърнете внимание на някои случаи на странно поведение на различни известни персонажи, и ще намерите „двойници“, които изглеждат като повредени или нещо подобно. И ако потърсите повече информация по тази тема, основната разлика между клонингите е в това, че те не работят правилно, понякога и „блокират“. Ето и примери:

В първия клип особено впечатлява поведението на Х. Клинтън!!!

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.