Фантастичен светещ пръстен се появи в небето (видео)

Изследователите, вoдещи популярния канал в YouTube «Third Phase of Moon», съобщиха, че са получили от един от своите абонати поразително видео с явление, което те не могат да обяснят рационално.

За голямо съжаление изпращачът не е посочил къде и кога е заснел тези невероятни кадри.

Въпреки това, най-важното е, разбира се, е самият клип, който вече успя да се превърне в сензация в интернет, пише esoreiter.ru.

На записа се вижда облачно вечерно небе, прорязвано от светкавици … и огромен, идеално гладък пръстен, излъчващ интензивно сияние. Специалистите признават, че кадрите са без аналог досега.

Версиите са най-разнообразни: от елементарен видеомонтаж до инвазия на извънземни и отваряне на портал към друго измерение.

Но ако се вярва на експертите, те внимателно са изследвали видеоклипа и са определили, че той е оригинален, така че за никакъв монтаж не може да става дума.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Невероятно: Човек от 2048 г. предупреждава за извънземна инвазия

В американския град Каспър, Уайоминг  е станал мистериозен инцидент. На Източна Втора улица в града се появил странно облечен мъж, който започнал да крещи, че скоро нашата планета ще  бъде… Continue reading „Невероятно: Човек от 2048 г. предупреждава за извънземна инвазия“

Инвазията: Сателити засякоха странен пурообразен обект, който прилича на огромен НЛО!

Огромен неидентифициран обект се е появил  само на 12 хиляди километра от Земята. Неидентифицираният обект е засечен  от няколко спътника, намираща се на околоземна орбита. Разбира се, уфолозите от цял… Continue reading „Инвазията: Сателити засякоха странен пурообразен обект, който прилича на огромен НЛО!“

13 -годишният Джереми, който се върна от отвъдното: Светът го очаква атомна война, а след това инвазия на извънземни (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *