Конспирации: Земята е кръгла или плоска? (видео)

 Интересен документален филм, създаден от привържениците на теорията за плоската Земя. Доста интересни въпроси задават създателите на филма.

Ще припомним, че преди няколко месеца Поддръжниците на теорията за плоската Земя организираха за първи път конференция. 

Сдружението на поддръжниците на теорията за плоската Земя е съвсем реална американска организация. Дори и днес, когато космическите агенции ни предоставят хиляди снимки и видео на нашата планета, направени от космоса, има много хора, които не вярват в това. Според тези скептици, Земята е плоска и силните на деня в света прикриват този факт по различни причини.

Въпреки факта, че съвременното общество на поддръжниците на теорията за плоската Земя се появява през 1956 г., до днес неговите представители никога не са си устройвали международни конгреси. Сега, членове на организацията от целия земен диск (а как би могло да бъде по друг начин, нали Земята не е кълбо според тях) се събраха в Роли, Северна Каролина, за да проведат първата международна конференция в историята.

Все пак вижте и филма:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Уфологът Скот Уоринг доказва, че Международната космическа станция се намира на … Земята (видео)

Известният уфолог от Тайван Скот Уоринг този път направи  свръхсензационно изявление, че Международната космическа станция всъщност не лети някъде в орбита около Земята, както всички знаят и за която толкова… Continue reading „Уфологът Скот Уоринг доказва, че Международната космическа станция се намира на … Земята (видео)“

Руският федерален канал „Рен – ТВ“ обяви, че Земята е плоска (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *