Два сребристи НЛО са забелязани на Великденския остров

Много интересен случай на наблюдение на НЛО, и освен това не къде да е , а на известния със загадъчните си каменни статуи с неизвестен произход, за които все още се водят разгорещени дебати – на Великденския остров.

Очевидците са семейна двойка, които пристигнали на острова като туристи и по време на обиколката на забележителностите, те забелязали два сребристи НЛО над палмите.

Обектите забелязали и двамата, които били шокирани от това, което видели. Мъжът бързо вдигнал камерата си и успял да снима единия от обектите.

Качеството на снимката на този НЛО е просто невероятно и позволява напълно да се изключат други версии за принадлежността на тези обекти, каквито са случаите, когато НЛО е твърде високо или се движи с огромна скорост.

В този случай НЛО просто висял в небето и височината му не била много голяма, така че обектът се вижда много ясно с всичките си подробности. Обектът е с овална форма с геометрична вдлъбнатина от едната страна. На снимката неговият цвят е по-скоро металически сив, но очевидците твърдят, че обектите изглеждали именно сребристи, като повърхността им блестяла на  слънчевата светлина.

Според съпрузите, след като мъжът вдигнал камерата и направил снимка, тези НЛО сякаш забелязали това и веднага се издигнали и изчезнали в облаците.

Източник: earth-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Огромен НЛО изкриви пространството близо до МКС (видео)

В мрежата се появи видеоклип, на който странен обект причинява изкривявания в структурата на облаците на ниска околоземна орбита. Виртуалните уфолози са сигурни, че това е портал към други светове.… Continue reading „Огромен НЛО изкриви пространството близо до МКС (видео)“

  •  

 

НЛО помогнал на мексиканците да бият германците на Световното в Русия? (видео)

Световното първенство по футбол в Русия заинтересува не само запалянковците, политиците, но и уфолозите. Ще припомним, че на 17 юни на стадиона в Москва „Лужники“ мексиканския национален отбор неочаквано спечели… Continue reading „НЛО помогнал на мексиканците да бият германците на Световното в Русия? (видео)“

На земната орбита се появи огромен пурообразен НЛО, обкръжен от множество по-малки (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *