Кога ще има опасни магнитни бури през август 2018 г.?

Най-големи проблеми на  здравето,  магнитните бури причиняват на хората с повишена метео чувствителност и на такива, които имат хронични заболявания. За да избегнете тези вреди, трябва да проверявате прогнозите за бури по-често в  предстоящите дни. Това ще ви предпази от неприятни изненади.

Активност на Слънцето през август

Астрономите твърдят, че до 15 август слънцето ще бъде максимално спокойно. Това е голяма рядкост, когато за толкова дълъг период нашата звезда остава спокойна. Макар че на 15-ти е възможно еднократно увеличаване на активността и изстрелване на заредени частици в космоса. Това означава, че след около два дни, т.е. на 17 август, може да започне кратка буря. Има вероятност всичко да се ограничи до обикновен скок в магнитната активност.

Слънцето може да подхвърли неприятна изненада и в самия край на месеца – на 28 или 29 август. В тези дни може да има продължителни емисии на частици, които ще достигнат до Земята в края на месеца – 31 август.

Астрономите твърдят, че нито първият слънчев вятър, нито вторият ще бъдат опасни, тъй като техните сили е малко вероятно да са достатъчни за да разтърсят магнитното поле на Земята, даже до ниво на силна възбуда. Въпреки това се постарайте да не сте твърде ревностни в работата и във фитнеса в тези дни.

Как да се предпазите от здравни проблеми на 17 и 31 август?

На 17 и 31 август можете просто да разпределите правилно усилията си според плановете. Ако се съмнявате, че всичко е под контрол, то можете да използвате своите самонастройки за добро настроение, които да ви предпазят от проблеми. Въпреки че метеоролозите и астрономите предвиждат големи проблеми в тези дни, е желателно да проявявате предпазливост и рационалност във всичко.

Особено чувствителните хора в тези дни експертите ги съветват да са по-често на открито, но не на пряка слънчева светлина. Заобиколете се с хора, които ви вдъхновяват. Занимавайте се със спокойни и премерени дела.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Конспирации: Извънземните изключиха Слънцето в Якутия за три часа!

Учени и метеоролози не могат да обяснят защо Слънцето в Якутия се изключи за три часа. Това странно събитие се е случило през деня на 20 юли, когато от 11… Continue reading „Конспирации: Извънземните изключиха Слънцето в Якутия за три часа!“

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *