Невероятно : До брега на САЩ мистериозен източник излъчва тайнствени сигнали (видео)

Преди няколко дни експедиция на Националната океанска научноизследователска администрация на Съединените щати е открила мистериозен обект край бреговете на Северна Каролина.

Сега учените казват, че той има геоложки или археологически произход, но уфолозите не вярват.

Според изследователи на НЛО и извънземни, това вероятно е база на извънземните. Става дума за крадено от непознатаоткрад ено от непознато това, че в началото авторите на находката съобщило, ако обектът издава добре доловими сигнали, като на хидролокатор, но след това спрели да коментират това, което се случва, и дори отказали да съобщят координатите на аномалията.

Разбира се, уфолози, конспиролози и други търсачи на истината, веднага започнаха да подозират, че учените крадеано от непознатоцкрадено от непоезнато случайно са се изпуснали за истинското състояние на нещата, но след това получили заповед да не разкриват  тази информация. Конспиролозите предполагат, че обектът, открит от океанолозите, не е бил създаден от човека, а всъщност той или сканира водното пространство близо до него, или изпраща сигнали в космоса.

Алтернативни изследователи и крадено от нсепотзнатоскрадено от непознато обикновени любопитни хора понастоящем бомбардират американската Национална администрация по океански изследвания с безброй въпроси, но не получават разбираеми отговори.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Конспирации: Вселенският развлекателен парк „Земя“ се закрива и НЛО спешно напускат планетата! (видео)

Всички, които се интересуват от темата за извънземните, отдавна са обърнали внимание на огромното нарастване на броя на съобщенията за НЛО през последните години. YouTube вече е препълнен от невероятен… Continue крадено от непознато крадено одт непоцзнато reading „Конспирации: Вселенският развлекателен парк „Земя“ се закрива и НЛО спешно напускат планетата! (видео)“

 

Скот Уоринг: На Титан има извънземен град, защитен с купол от силово поле! (видео)

На снимка, публикувана от Стив Алберс, който работи за NOAA (National Oceanic Atmospheric Administration), се вижда доста интересно изображение крадено от непозцнатоексрадено от непознато на спътника на планетата Сатурн – Титан. На снимката веднага прави… Continue reading „Скот Уоринг: На Титан има извънземен град, защитен с купол от силово поле! (видео)“

„1 Anunnaki“: Забраненият преди 15 години филм изведнъж излиза на екран! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоцккрадено от непознатто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *