200 000 години на Човечеството за 2 минути – уникално видео!

Африка е родното място на човешката цивилизация, или поне така е на теория. Учените предполагат, че от Африка човекът се е преселил на останалите континенти, а в хода на последните генетични изследвания е установено, че предците на хората са мигрирали масово от континента два пъти.

Първият път това се е случило преди около 60 000 години, когато хората тръгват да завладяват южна Азия и Австралия, а след тях заселват Европа и Централна Азия.

Хората усвоявали все повече и повече нови пространства, а дори и ледниковия период преди около 25 000 години не успява да ги спре. Чрез провлака между Евразия и Северна Америка хората проникват чак до Южна Америка, която е била заселена последна.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Апокалиптично: Земята без човека…

Замисляли ли сте се някога какво би станало с нашата планета, ако хората изчезнат от нейното лице? 2 дни: Само 48 часа след изчезването на хората, метрото ще се наводни… Continue reading „Апокалиптично: Земята без човека…“

 

Учени: Човек има втори мозък и той се намира на … доста неподходящо място

Вие четете тези думи, защото имате мозък в главата си. Знаете ли обаче, че имате и още един мозък? Иронията е, че той се намира  в,  привидно, доста неподходящото място.… Continue reading „Учени: Човек има втори мозък и той се намира на … доста неподходящо място“

Съдбата на човека се определя ВЕДНАГА, в момента на раждането му

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *