На орбитата на Юпитер е открит огромен извънземен кораб!

На 5 август 2011 г. НАСА изстреля в космоса междупланетната станция „Юнона“, която на 5 юли 2016 г. достигна орбитата на Юпитер, откъдето и досега изпраща непрекъснато снимки и данни.

Наскоро уфолози се натъкнаха на странна снимка с кодово название PJ15-32. Очевидно цензорите в НАСА просто не са забелязали аномалния обект.

На снимката се вижда артефакт със зелен цвят, който при увеличение има правоъгълна форма.

НАСА съобщава, че изображението е получено на 6 септември 2018 г. в 18:26 ч.

Експерти веднага заявиха, че това не е дефект на снимката, а реален материален обект. За съжаление, не е възможно да се идентифицира, защото разделителната способност на изображението е недостатъчна.

Ясно се вижда само, че обектът лети извън атмосферата на планетата, затова не може да е облак или циклон. Вероятно е заснет извънземен космически кораб.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Теоретичен физик на НАСА: Хората представляват заплаха за Галактиката и, най- вероятно, ще бъдат унищожени!

Science News: Вероятно всички сте запознати с научно-фантастични филми и телевизионни сериали, в които извънземна раса – агресор напада Земята, подлагайки хората на немислимо изтребление. А на фона на подобни… Continue reading „Теоретичен физик на НАСА: Хората представляват заплаха за Галактиката и, най- вероятно, ще бъдат унищожени!“

Лице на рептил наднича от тъмнината в близост до ровъра на НАСА Spirit (видео)

Открих това лице на рептил, което наднича от мрака до марсохода Spirit. Изглежда така, сякаш се опитва да реши дали да атакуват марсохода или да остане скрит. Трудно е да… Continue reading „Лице на рептил наднича от тъмнината в близост до ровъра на НАСА Spirit (видео)“

НАСА публикува запис на смразяващи звуци, идващи от Сатурн (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *