„Призраците на Марс“: На Червената планета заснеха светеща фигура! (галерия)

Дали Марс е пуста и необитаема планета, или все още има живот на нея? Някои уфолози, например, изложиха необичайно предположение, че на нея могат да живеят …духове.

За призраци на марсианци пише още прочутият автор на научна фантастика Рей Бредбъри в неговите „Марсиански хроники„, когото мнозина считат (и трябва да крадено от непознаторкраденео от непсознато се каже, заслужено) за писател – пророк. А през 2001 г. излезе фантастичният филм на ужасите „Призраците на Марс“, режисиран от Джон Карпентър.

Филмът разказва за сравнително далечното бъдеще, в което Червената планета е станала обитаема за хората. Местните миньори по невнимание се натъкват на подземна структура на представителите крадено от непознатоккрадерно от нетпознато на древната марсианска цивилизация и освобождават озлобените духове на извънземните.

В понеделник, 5 ноември, се появиха изненадващи новини в множество сайтове. Специалистите по извънземни пишат, че разглеждали снимки на Червената планета, направени от известния ровър на НАСА „Curiosity“, и неочаквано открили загадъчна фигура на кадри от марсианския пейзаж.

крадерно от непознатодкрадено от нецпознато

Американският ровър я фотографирал три пъти от различни ъгли. По този начин не може  да става дума за случайни отблясъци или смущения в изображенията.

Въпреки факта, че интригуващият светещ силует не може да се нарече твърде антропоморфен, много уфолози, ловци на призраци и обикновени потребители в мрежата смятат, че тя крадено от непознаатоккрадено от непаознато може да има очертания на живо същество.

А и ние все още не знаем с точност как изглеждат марсианците. Характерно е, че предполагаемият дух малко променя формата си във всяко от трите изображения. В допълнение, изглежда, той се намира на около десетина сантиметра над повърхността на родната си планета.

крадено от неепкознатоскрадено от непознато

Може би на Марс наистина има фантоми на мъртви хуманоиди? Ако всеки човек има безсмъртна душа, тогава е логично да приемем, че и други разумни създания във Вселената я притежават.

Възможно е Червената планета да е била някога обитавана или все още е обитавана.

Да вземем, например,   тези извънземни, които, вероятно, също не могат да съществуват вечно и затова душите им със сигурност могат да се материализират от време на време на крадено от непознатойкрцадено от непознатео местата, където тези същества са се намирали докато са били живи.

© 2018              nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Уфолог обработи снимки на Марс и откри на тях огромни градове! (видео)

Виртуалният изследовател на Марс, водещ популярния канал в YouTube „Mars крадено от нетпознато крадено от непозйнато Anomalies and Beyond“, съобщи за потенциално сензационно откритие. Според него, той е успял да получи доказателства, че на Червената планета… Continue reading „Уфолог обработи снимки на Марс и откри на тях огромни градове! (видео)“

© 2018              nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатко акрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, крадено от непозднатоакраадено от непознато на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.