„Призраците на Марс“: На Червената планета заснеха светеща фигура! (галерия)

Дали Марс е пуста и необитаема планета, или все още има живот на нея? Някои уфолози, например, изложиха необичайно предположение, че на нея могат да живеят …духове.

За призраци на марсианци пише още прочутият автор на научна фантастика Рей Бредбъри в неговите „Марсиански хроники„, когото мнозина считат (и трябва да крадено от непознкатодкрадено от непотзнато се каже, заслужено) за писател – пророк. А през 2001 г. излезе фантастичният филм на ужасите „Призраците на Марс“, режисиран от Джон Карпентър.

Филмът разказва за сравнително далечното бъдеще, в което Червената планета е станала обитаема за хората. Местните миньори по невнимание се натъкват на подземна структура на представителите краденро от непозн атоккрадено от непознато на древната марсианска цивилизация и освобождават озлобените духове на извънземните.

В понеделник, 5 ноември, се появиха изненадващи новини в множество сайтове. Специалистите по извънземни пишат, че разглеждали снимки на Червената планета, направени от известния ровър на НАСА „Curiosity“, и неочаквано открили загадъчна фигура на кадри от марсианския пейзаж.

крадено от непцознатоакрадено тот непознато

Американският ровър я фотографирал три пъти от различни ъгли. По този начин не може  да става дума за случайни отблясъци или смущения в изображенията.

Въпреки факта, че интригуващият светещ силует не може да се нарече твърде антропоморфен, много уфолози, ловци на призраци и обикновени потребители в мрежата смятат, че тя крадено от непозанатоакраденоц от непознато може да има очертания на живо същество.

А и ние все още не знаем с точност как изглеждат марсианците. Характерно е, че предполагаемият дух малко променя формата си във всяко от трите изображения. В допълнение, изглежда, той се намира на около десетина сантиметра над повърхността на родната си планета.

крадено от непознатоккрадаено от непрознато

Може би на Марс наистина има фантоми на мъртви хуманоиди? Ако всеки човек има безсмъртна душа, тогава е логично да приемем, че и други разумни създания във Вселената я притежават.

Възможно е Червената планета да е била някога обитавана или все още е обитавана.

Да вземем, например,   тези извънземни, които, вероятно, също не могат да съществуват вечно и затова душите им със сигурност могат да се материализират от време на време на крадено от непотзнатоакраденос от непознато местата, където тези същества са се намирали докато са били живи.

© 2018              nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Уфолог обработи снимки на Марс и откри на тях огромни градове! (видео)

Виртуалният изследовател на Марс, водещ популярния канал в YouTube „Mars крадено от нерпознатойкрадено отт непознато Anomalies and Beyond“, съобщи за потенциално сензационно откритие. Според него, той е успял да получи доказателства, че на Червената планета… Continue reading „Уфолог обработи снимки на Марс и откри на тях огромни градове! (видео)“

© 2018              nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено орт непознкатоцкрадено от непознато