Правоъгълен обект, наподобяващ изкуствена структура, е заснет на Меркурий! (видео)

Популярният тайвански уфолог Скот Уоринг съобщи за поредното си потенциално сензационно откритие. Според изследователя, той разглеждал снимка на повърхността на Меркурий на уебсайта на НАСА на 6 януари и открил нещо доста странно.

Това бил непонятен голям обект с правоъгълна форма, подозрително приличащ на изкуствена структура. От него излизат и   две прави линии, наподобяващи тръби.

Разбира се, Скот, който никога не се е притеснявал да прави смели изявления, веднага заключил, че това е изкуствен обект, построен върху далечния Меркурий от представители на извънземна цивилизация.

Уоринг е убеден, че космическите агенции по света са добре запознати със населеността на други небесни тела в Слънчевата система, но крият тази информация от широката общественост.

Вероятно цензорите на НАСА са пропуснали този детайл и той е останал неретуширан, както и много други, които широката общественост никога не е виждала.

Авторът на находката задава въпрос: ако извънземните са толкова близо до човечеството, тогава защо не се свързват с нас? Може би просто не искат това? Или „зелените човечета“ отдавна са се договорили с правителствата на Земята?

Ами ако извънземните са напуснали Слънчевата система отдавна, а ние виждаме само руините на техните цивилизации на други планети?

Тайванският уфолог е убеден, че такива открития ще се правят все по-често в обозримо бъдеще, като се подобряват системите за космическо наблюдение, създават се все повече и повече мощни телескопи, а сондите за космически изследвания проникват в недостъпните области на нашата Слънчева система.

Например, китайският лунен ровър „Нефритов заек 2“ наскоро бе доставен успешно на другата, невидима страна на Луната и в близко бъдеще можем да очакваме от агенцията CNSA наистина сензационни материали, които, вероятно, ще променят нашето възприятие за извънземните.

tayno info

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Загадъчен Y-образен обект е заснет от астроном в лунен кратер! (видео)

Астроном- любител разглеждал Луната през домашния си телескоп и изведнъж забелязал нещо удивително в един от големите кратери на естествения спътник на нашата планета. Според начинаещия изследовател на космоса, там… Continue reading „Загадъчен Y-образен обект е заснет от астроном в лунен кратер! (видео)“

Монолитите в Слънчевата система: Огромният „черен правоъгълник“ на Меркурий – I част

Уфолозите отново привлякоха вниманието на виртуалните изследователи към мистериозния обект, разположен на Меркурий – на първата до Слънцето планета в  нашата Слънчева система. За първи път той е забелязан преди… Continue reading „Монолитите в Слънчевата система: Огромният „черен правоъгълник“ на Меркурий – I част“

Уфологът Скот Уоринг съобщи, че е открил „огромна база на извънземна цивилизация“ (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *