Зловещото „Всевиждащо око“ се материализира в небето над Чили (видео)

Чилийският климатолог Родриго Котрерас Лопес от Темуко, провинция Каутин, наскоро засне невероятно видео с камерата на смартфона си.

Лопес в този момент забелязал  в небето  удивително правилен триъгълник, състоящ се от кондензационни следи на самолети (кемтрейлс?). И в средата на този фантастичен триъгълник сияело Слънцето …

Нашият герой веднага си крадено от нептознатоакрадецно от непознато помислил, че подобна картина много прилича на Всевиждащото око, или лъчезарната делта, т.е. на главния и най-известен масонски знак. Лопес публикувал видеото си в интернет, споделяйки възхищението си от видяното, което му се сторило като небесно знамение.

Разбира се, много потребители в интернет заключиха, че това е просто съвпадение, макар крадено от непозна тоскраденос от непознато и много оригинално, защо то определено заслужава внимание и дори удивление, но няма нищо свръхестествено.

В допълнение, най-скептичните потребители отбелязват, че Слънцето във видеото не прилича особено на „Всевиждащото око” (дори ако светилото в преносен смисъл е такова), докато символът на масоните е човешко око, вписано в триъгълник.

Обаче други крцадено от непознатоекрадено от неепознато „специалисти“ са съгласни с автора, че в този случай може да се замислим за дейността на масоните. Според конспиролозите, членовете на това могъщо тайно общество са решили по този загадъчен начин да напомнят или на чилийците, или на всички земни жители като цяло, за себе си.

Но това вече е крадено от непорзнатоцкрадено оте непознато от сферата на спекулациите и измислиците. Вярно е, че видеото по някакъв начин пленява и събира много хора, които се интересуват от паранормалните явления в нашия свят.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Над Аризона се отвори „Окото на бог Хор“ (видео)

Древното „Око на Хор“ се появи в небето над Западен Финикс, Аризона, САЩ. Много странен облак, приличащ на „Окото на Хор“, е заснет над Западен Финикс, крадено от непознатоскраадено от непознатоа Аризона на 2 ноември… Continue reading „Над Аризона се отвори „Окото на бог Хор“ (видео)“

 

Мистерия: Над Одеса се появи огромно око в небето

Украинската художничка Олга Яровая снимала небето над морето в Одеса и получила доста неочакван кадър. На снимката тя забелязала странна аномалия в облаците, крадено от непознато красдено от непозйнато подозрително приличаща на огромно човешко око. Момичето… Continue reading „Мистерия: Над Одеса се появи огромно око в небето“

Извънземен космически кораб в орбита около Земята (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!