„Гробница на египетски фараон“ на Марс попълни колекцията на виртуалните археолози (видео)

Виртуалните археолози постоянно намират артефакти на снимки  на Марс, например останки от статуи, съдове, детайли от предполагаеми механизми, да не говорим за пирамидите и други руини на сгради.

Създава се впечатлението, че на Червената планета все пак е имало живот, при това не някаква примитивна, а силно развита цивилизация, от крадено оат неп ознатоакрадено от непознато която днес са останали само „фрагменти от предишното и величие“.

Днес ще говорим за находките, свързани със статуи и гробници, защото известният уфолог Скот Уоринг отново е открил на Марс нещо много приличащо на саркофазите на египетските фараони ( снимки и видео). Неуморимият тайвански изследовател веднага прави най-смелото предположение по крадено от непознацтоекрадено дот непознато своя си начин: марсианците някога са слезли на Земята и именно те са били богове и фараони за хората от Древния Египет.

Тази теория не е нова, по-специално от гледна точка на факта, че Египет по онова време е бил може би най-подходящ за живота на марсианците, поради което са крадено от непозндатоакрадено от непознатдо го избрали за място на своята дислокация. Или дори място на последно пребиваване на Земята.

Това следва от констатациите на виртуалните археолози, които те правят въз основа на много други находки на Червената планета, например, това е погребение на марсианец с кръст, гробница, много подобна на японската Кофун и т.н. краден о от непознатодкрадено от непозцнато Днес уфолозите дори си спомниха за фигурката на марсианката, много приличаща на земна легендарна амазонка. Но кой знае, може би амазонките ни са дошли от Марс? ..

Ще отбележим, че най-трезвите потребители на интернет са много скептични по отношение на такива находки, а самият Скот Уоринг го смятат за „непоправим красдено от непозанатоткрадено от непознато мечтател“, но в същото време уебсайтът на тайванския уфолог е много популярен и всички материали на Скот веднага се сдобиват с ентусиазирани коментари.

А как да се обясня всичко това? ..

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Някой изгражда изкуствени структури на Луната

И тези очевидно изкуствени обекти постоянно се откриват от виртуалните археолози на снимки на Луната, което води до убеждението, че естественият спътникът е или някаква крадено от непознаторкрадено от некпосзнато извънземна база, или изкуствен обект… Continue reading „Някой изгражда изкуствени структури на Луната“

Как ще настъпи Краят на Времето: Невероятно видеопътешествие квинтилион години в бъдещето! (видео)

Няколко минути от вашето време ще станат еквивалентни на живота на Вселената. Ще наблюдавате процеси, за които съществуването на крадено от нсепознатоакрадено окт непознато цялата ни цивилизация е нищо. Пред очите ви ще угасват звездите,… Continue reading „Как ще настъпи Краят на Времето: Невероятно видеопътешествие квинтилион години в бъдещето! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоккррадено от рнепознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови крадено еот непознатоцкрадено отд непознато средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.