„Гробница на египетски фараон“ на Марс попълни колекцията на виртуалните археолози (видео)

Виртуалните археолози постоянно намират артефакти на снимки  на Марс, например останки от статуи, съдове, детайли от предполагаеми механизми, да не говорим за пирамидите и други руини на сгради.

Създава се впечатлението, че на Червената планета все пак е имало живот, при това не някаква примитивна, а силно развита цивилизация, от която днес са останали само „фрагменти от предишното и величие“.

Днес ще говорим за находките, свързани със статуи и гробници, защото известният уфолог Скот Уоринг отново е открил на Марс нещо много приличащо на саркофазите на египетските фараони ( снимки и видео). Неуморимият тайвански изследовател веднага прави най-смелото предположение по своя си начин: марсианците някога са слезли на Земята и именно те са били богове и фараони за хората от Древния Египет.

Тази теория не е нова, по-специално от гледна точка на факта, че Египет по онова време е бил може би най-подходящ за живота на марсианците, поради което са го избрали за място на своята дислокация. Или дори място на последно пребиваване на Земята.

Това следва от констатациите на виртуалните археолози, които те правят въз основа на много други находки на Червената планета, например, това е погребение на марсианец с кръст, гробница, много подобна на японската Кофун и т.н. Днес уфолозите дори си спомниха за фигурката на марсианката, много приличаща на земна легендарна амазонка. Но кой знае, може би амазонките ни са дошли от Марс? ..

Ще отбележим, че най-трезвите потребители на интернет са много скептични по отношение на такива находки, а самият Скот Уоринг го смятат за „непоправим мечтател“, но в същото време уебсайтът на тайванския уфолог е много популярен и всички материали на Скот веднага се сдобиват с ентусиазирани коментари.

А как да се обясня всичко това? ..

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Някой изгражда изкуствени структури на Луната

И тези очевидно изкуствени обекти постоянно се откриват от виртуалните археолози на снимки на Луната, което води до убеждението, че естественият спътникът е или някаква извънземна база, или изкуствен обект… Continue reading „Някой изгражда изкуствени структури на Луната“

Как ще настъпи Краят на Времето: Невероятно видеопътешествие квинтилион години в бъдещето! (видео)

Няколко минути от вашето време ще станат еквивалентни на живота на Вселената. Ще наблюдавате процеси, за които съществуването на цялата ни цивилизация е нищо. Пред очите ви ще угасват звездите,… Continue reading „Как ще настъпи Краят на Времето: Невероятно видеопътешествие квинтилион години в бъдещето! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *