Вход в база под повърхността на Марс се вижда на Google Mars map (видео)

Докато САЩ строят амбициозни планове за колонизиране на Марс, при това не само НАСА, но и частни компании, като SpaceX, в реалността почти всички здравомислещи учени твърдят, че човечеството все още не е готово за такива космически проекти.

Земната наука не само не притежава достатъчно развити технологии за пилотирани полети до Марс, но ние дори не знаем какво ни очаква там.

Например уфолозите и други независими космически изследователи са убедени, че на Червената планета има разумен живот  и това може да са както марсианци, които се крият от неблагоприятните условия на живот на повърхността дълбоко в недрата на планетата, така и пришълци от други планети, за които се твърди, че имат бази на Марс от древни времена.

Не случайно виртуалните археолози постоянно намират артефакти и обекти, които не могат да са с естествен произход на снимки на тази тайнствена планета. Тайванският уфолог Скот Уоринг неотдавна сподели поредното си откритие. И въпреки че много изследователи са скептично настроени по отношение на този неуморим онлайн изследовател, ние ви предлагаме да се запознаете с новото му „откритие“:

Скот е открил вход или в подземна (или по-точно, подмарсова) база на извънземните, или в подземния свят на марсианците. Входът е просто огромен – няколко километра (вижте координатите на картата на Google Марс – 79 ° 26’47.94″ S 135 ° 26’51.84″ E).

А уфологът твърди, че е намерил този обект на карти и на други подобни приложения – навсякъде се вижда правоъгълна дупка, която природата никога няма да направи. Следователно не може да има грешка – това очевидно е вход. Въпросът е накъде води.

Ако това е просто изоставена база, разсъждава по-нататък виртуалният археолог, тогава тя може да бъде използвана в бъдеще от земляни, когато трябва да намерим най-добрите места за колонизиране на тази планета.

Предположенията на Уоринг, както винаги, са смели и почти фантастични, а находките му „сензационни“. Но нека още веднъж да подчертаем: неговите „открития“ привличат вниманието на десетки хиляди поддръжници и това едва ли е случайно…

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

  •  

Уфолози показаха „синьо небе, езера и гори“ на Марс (видео)

Уфолозите, водещи популярния YouTube канал «Of Sound, Mind and Body», публикуваха още едно интригуващо видео, в което разказват за някои невероятни снимки на Марс, получени едновременно от НАСА и Европейската… Continue reading „Уфолози показаха „синьо небе, езера и гори“ на Марс (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *