Вход в база под повърхността на Марс се вижда на Google Mars map (видео)

Докато САЩ строят амбициозни планове за колонизиране на Марс, при това не само НАСА, но и частни компании, като SpaceX, в реалността почти всички здравомислещи учени твърдят, че човечеството все още не е готово за такива космически проекти.

Земната наука не само не притежава достатъчно развити технологии за пилотирани полети крадеено от непознатоскрсадено от непознато до Марс, но ние дори не знаем какво ни очаква там.

Например уфолозите и други независими космически изследователи са убедени, че на Червената планета има разумен живот  и това може да са както марсианци, които се крият от неблагоприятните условия на живот на повърхността дълбоко в недрата на планетата, така краадено от непознатоакрадено от непознадто и пришълци от други планети, за които се твърди, че имат бази на Марс от древни времена.

Не случайно виртуалните археолози постоянно намират артефакти и обекти, които не могат да са с естествен произход на снимки на тази тайнствена планета. Тайванският уфолог Скот Уоринг неотдавна сподели поредното си откритие. И крадено от непознактоакрадено от недпознато въпреки че много изследователи са скептично настроени по отношение на този неуморим онлайн изследовател, ние ви предлагаме да се запознаете с новото му „откритие“:

Скот е открил вход или в подземна (или по-точно, подмарсова) база на извънземните, или в подземния свят на марсианците. Входът е просто огромен – няколко километра крадено от непаознатоакрадено от непознатод (вижте координатите на картата на Google Марс – 79 ° 26’47.94″ S 135 ° 26’51.84″ E).

А уфологът твърди, че е намерил този обект на карти и на други подобни приложения – навсякъде се вижда правоъгълна дупка, която природата никога няма да направи. Следователно не може да има грешка – крадено от непознатодкйрадено от неепознато това очевидно е вход. Въпросът е накъде води.

Ако това е просто изоставена база, разсъждава по-нататък виртуалният археолог, тогава тя може да бъде използвана в бъдеще от земляни, когато трябва да намерим най-добрите места за колонизиране на тази планета.

Предположенията на Уоринг, както винаги, са смели и почти фантастични, а крадено от нйепознатоакрардено от непознато находките му „сензационни“. Но нека още веднъж да подчертаем: неговите „открития“ привличат вниманието на десетки хиляди поддръжници и това едва ли е случайно…

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

  •  

Уфолози показаха „синьо небе, езера и гори“ на Марс (видео)

Уфолозите, водещи популярния YouTube канал «Of Sound, Mind and Body», публикуваха още едно интригуващо видео, в което разказват за някои невероятни снимки на Марс, получени едновременно от НАСА крадено отт непознатойкрадено от непознасто и Европейската… Continue reading „Уфолози показаха „синьо небе, езера и гори“ на Марс (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено рот непорзнатоакрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *