Дрон засне още един невероятно бърз НЛО в небето над Аржентина (видео)

НЛО, летящ с невероятно висока скорост, е заснет от камера, монтирана на дрон Dji Phantom в Мар-Чикита, провинция Буенос Айрес, Аржентина, на 14 юли 2019 г., на 34 километра от Мар дел Плата.

Потресаващо видео. Обикновено НЛО, летящи с тази скорост, попадат в обектива на камерите на дронове, когато са на голямо разстояние и апаратурата не може да предаде точната форма на обекта. Но в този случай камерата на дрона е била с високо качество и обектът е летял достатъчно близо, за да може ясно да се запише формата му.

Ако по-рано, когато се появяваха такива клипове, имаше причина да се каже, че нещо е минало, а какво – не е ясно, то сега обектът е ясно видим и ясно се вижда, че не е естествен, а изкуствен.

Това са технологии, които не са достъпни за човечеството. Невероятните скорости на полетите, при които всеки земен самолет ще се разпадне, тези обекти се развиват без проблеми. Гравитацията и претоварванията за тях изобщо не съществуват!

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Луната: Ярки светлини и движещи се обекти са заснети от астроном-любител (видео)

Астрономите-любители са ентусиасти, които прекарват часове и дори дни зад телескопите си и благодарение на тези хора, можем да разберем какво наистина се случва на Луната. Представяме ви интересно видео,… Continue reading „Луната: Ярки светлини и движещи се обекти са заснети от астроном-любител (видео)“

Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?

Извънземни пришълци от космоса се намират на нашата планета и се чифтосват с хората, за да създадат нов „хибриден“ вид, твърди професор от Оксфордския университет. Извънземните хибриди, родени от такива… Continue reading „Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

2 thoughts on “Дрон засне още един невероятно бърз НЛО в небето над Аржентина (видео)

  1. Перспективата понякога е измамна особено когато обект се движи с голяма скорост .Като добавим и майсторството на съвременните авиомоделисти които създават много бързи и със съвсем необичайни форми модели то може би е наблюдаван съвсем земен обект. Най подозрителен е звукът който нещото издава при приближаването и подминаването на дрона/който от своя страна си шуми съвсем монотонно с пропелерите си/. Точно този звук наподобява бързооборотните двигатели на моделите които могат да развиват скорости до няколко стотин километра. А разстоянието до реката откъдето се появява „нещото“ е 300-400 метра . НЛО почти никога не издават звук в полет . И извода е ….?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *