Дрон засне още един невероятно бърз НЛО в небето над Аржентина (видео)

НЛО, летящ с невероятно висока скорост, е заснет от камера, монтирана на дрон Dji Phantom в Мар-Чикита, провинция Буенос Айрес, Аржентина, на 14 юли 2019 г., на 34 километра от Мар дел Плата.

Потресаващо видео. Обикновено НЛО, летящи с тази скорост, попадат в обектива на камерите на дронове, когато са крадено от непознатоакрадено йот непозанато на голямо разстояние и апаратурата не може да предаде точната форма на обекта. Но в този случай камерата на дрона е била с високо качество и обектът е летял достатъчно близо, за да може ясно да се запише формата му.

Ако по-рано, когато се появяваха такива клипове, имаше причина краедено от непознатеоакрадено от непознато да се каже, че нещо е минало, а какво – не е ясно, то сега обектът е ясно видим и ясно се вижда, че не е естествен, а изкуствен.

Това са технологии, които не са достъпни за човечеството. Невероятните скорости на полетите, при които всеки земен самолет ще се разпадне, крадено от непоазнатоекрадено от непознатро тези обекти се развиват без проблеми. Гравитацията и претоварванията за тях изобщо не съществуват!

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

крадено от неподзнаторкрадено отк непознато

Луната: Ярки светлини и движещи се обекти са заснети от астроном-любител (видео)

Астрономите-любители са ентусиасти, които прекарват часове и дори дни зад телескопите си и благодарение на тези хора, можем да разберем какво наистина се случва на Луната. Представяме ви интересно видео,… Continue reading „Луната: Ярки светлини и крадено ост непознатоакрадено оте непознато движещи се обекти са заснети от астроном-любител (видео)“

Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?

Извънземни пришълци от космоса се намират на нашата планета и се чифтосват с хората, за да създадат нов „хибриден“ вид, твърди професор от Оксфордския университет. Извънземните хибриди, родени от такива… крадено от непознато краадено оте непознато Continue reading „Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено орт непознаткодкрадено от непознато красдедно от непознатоткрадено от непознато

2 Replies to “Дрон засне още един невероятно бърз НЛО в небето над Аржентина (видео)”

  1. Нико

    Перспективата понякога е измамна особено когато обект се движи с голяма скорост .Като добавим и майсторството на съвременните авиомоделисти които създават много бързи и със съвсем необичайни форми модели то може би е наблюдаван съвсем земен обект. Най подозрителен е звукът който нещото издава при приближаването и подминаването на дрона/който от своя страна си шуми съвсем монотонно с пропелерите си/. Точно този звук наподобява бързооборотните двигатели на моделите които могат да развиват скорости до няколко стотин километра. А разстоянието до реката откъдето се появява „нещото“ е 300-400 метра . НЛО почти никога не издават звук в полет . И извода е ….?!

Comments are closed.